Nataša & Dino Bešter

Pred dobrim letom in pol smo se spoznali z Natašo in Dinom Bešter iz Agencije Dino, TV produkcija. V tem kratkem času smo sodelovali že kar nekajkrat in vedno ko se srečamo, tudi tako bolj privat, je občutek kot bi se poznali že od nekdaj.

 

natasaoindino

 

Nataša in Dino sta zelo aktiven par na mnogih področjih. Mogoče ju najbolje poznamo po "pasji" oddaji Štiri Tačke, katero vodi Nataša od samega začetka leta 1995. Vse ostale oddaje je kar težko našteti, ker jih je bilo toliko (npr. ZA Zdravje, Pika na i...). Ob njima je tudi njuna čudovita hčerka Ana Bešter Bertoncelj. Tako vsi trije skupaj ustvarjajo "zdravo" vsebino na naših televizijah.

V zadnjem času se kar precej pojavljajo tudi v tiskanih medijih. Ravno ta hip (prvi novemberski teden 2017) je v kioskih revija Lady, kjer je nar nekaj besed o njuni oddaju 4 tačke.

O njih treh oz. če štejemo še kosmatinca, malo bernko Hano in jorkširko Zoyo, ter njuna vnuka in verjetno še koga, ki si delijo skupne poti, bi lahko napisali kar knjigo, ne le nekaj besed tu na blogu. Zato jih spremljajte, najbolje kar na Natašinem Facebook profilu ter se zgledujte po njihovem zdravem načinu življenja.

Ta članek zato ali bolje v zahvalo, ker sta Nataša in Dino takooo dobra promotorja blagovnih znamk katere zastopamo. (Npr. v reviji Lady ju lahko vidimo v pravi klasiki, legendarnih Lafuma 3in1 Gore-Tex jaknah.