Sobota 17.6.2017 - dogodki

Vikend 17.-18. junji 2017 bo v znamenju joge. Mednarodni dan joge je sicer 21.junija, a zaradi praktičnosti bomo mi temu dogodku posvetili viked pred tem datumom. Tako se lahko na različnih lokacijah po Sloveniji udeležite vadbe joge.

To je super priložnost, da poizkusite kaj novega ali da si privoščite vadbo malo izven svojih okvirjev. Vadbe bodo različne in za vse nivoje - za tiste, kateri še niste nikoli bili deležni vadbe joge in vse do tistih najzahtevnejših.

joga_t

Kam se lahko namenite? Dogodkov bo po celotni Sloveniji kar nekaj. Mi smo našli dva v Ljubljani.

Torej, vreme bo naklonjeno gibanju v naravi, zato se pozanimajte kaj je v vaši bljižini ali obiščite Ljubljano:

  1. Ljubljana, park Tivoli - dogodek bo potekal pod okriljem Ayush Indijske ambasadeTrajal bo od 9.30 do 14.00 na zelenici za bazenom Tivoli. Na zbirnem mestu je potrebno biti ob 8.30. Po uvodnem protokolu bo prvo vadbo vodil Aleš Jazbec (Iyengar joga). Nato se bodo zvrstile še ostale vadbe in predavanja. Oziroma bolj natančen program....
  2. Ljubljana, park Tivoli - na drugi lokaciji v Tivoliju, na začetku Jakopičevega sprehajališča, se lahko pridružite Bikram Joga Ljubljana. Pridite ob 8:00 - 8:20, pridružite se vadbi, nato pa sledi druženje ob glasbi in prigrizkih. Več ....

 

Ker pa boste namenili že del dneva za sebe, lahko to podaljšate v noč. Še em super dogodek je v soboto 17.6.2017 - Poletna muzejska noč. Podajte se na raziskovanje!

 

Lep vikend

jogaline.si