Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Bohinjske gore (Tine Mihelič)

Na zalogi
SKU
ZA106--------
V vodniku je avtor predstavil 50 izbranih tur; od zanimivih lažjih sprehodov, večdnevnih tur po bohinjskih gorah do vzponov na Triglav. Vodnik Bohinjske gore so eden izmed najtemeljitejših vodnikov bohinjskega planinskega področja. Vsebuje tudi nazorne skice, iz katerih je razviden potek vzpona in sestopa. Bogato je opremljen s fotografijami.
Cena: 26,00 €

V vodniku je avtor predstavil 50 izbranih tur; od zanimivih lažjih sprehodov, večdnevnih tur po bohinjskih gorah do vzponov na Triglav. Avtor Tine Mihelič je legendarni pisec gorskega leposlovja in eden najboljših poznavalcev bohinjskih gorah.

Vodnik Bohinjske gore so eden izmed najtemeljitejših vodnikov bohinjskega planinskega področja. Vsebuje tudi nazorne skice, iz katerih je razviden potek vzpona in sestopa. Bogato je opremljen s fotografijami.

Prenovljena in dopolnjena izdaja, v kateri je dodana še vrsta zanimivosti, povezanih z gorniško zgodovino in bohinjskimi gorami. Vsi opisi so preverjeni in osveženi, jedro vodnika pa ostaja Tinetovo.

Avtorjevo poznavanje teh krajev bralcu ponudi globji pogled na to čudovito gorsko področje.

 • Jezik: slovenski
 • Leto izida: 2020
 • Število strani: 192
 • Mere izdelka: 130 x 210 x 15 mm
 • Vezava: Poltrda
 • Založba: Sidarta D.o.o.
 • Avtor: Tine Mihelič

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. rumena
  Wakeen ženske dolge plezalne hlače
  Cena: 59,47 € Običajna cena: 84,95 €
 2. Gumbies natikači Spangle ženske reciklirane japonke
  Gumbies natikači Spangle
  Cena: 17,94 € Običajna cena: 29,90 €
 3. SVETLO MODRA
  Termovka S6, 610 ml
  Cena: 24,47 € Običajna cena: 34,95 €
 4. črna
  Joga blazina GRP ADAPT 5mm (180cm)
  Cena: 81,00 € Običajna cena: 90,00 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane