Zimska razprodaja 2023

Vodnik Brezpotja (Vladimir Habjan)

Ni na zalogi
SKU
ZA115--------
Knjiga Brezpotja (avtor: Vladimir Habjan), je namenjena izkušenim gornikom. Če želite resnično začutiti divjino, biti sami na poti in se prepustiti le lepoti gora…brezpotja čakajo na vas.
Cena: 29,00 €

Knjiga Brezpotja (avtor: Vladimir Habjan), je namenjena izkušenim gornikom. V njej boste našli manj znane in redko obiskane predele naših gora. Če želite resnično začutiti divjino, biti sami na poti in se prepustiti le lepoti gora…brezpotja čakajo na vas.

Na ture po brezpotjih so odpravite primerno pripravljeni in opremljeni. Če niste vešči tovrstnega gibanja po zahtevnih gorskih terenih se obrnite na zato izurjene vodnike.

V vodniku Brezpotja je predstavljenih 50 tur. Opremljene so z barvnimi fotografijami in skicami poti. Ture potekajo po neoznačenih poteh, brezpotjih. Nekatere ture sodijo celo v kategorijo alpinističnih vzponov in zahtevajo alpinistično znanje ali spremstvo vodnika.

Vodnik Brezpotja (Vladimir Habjan)

  • Format: 12.5 x 21 cm
  • Poltrda in plastificirana vezava
  • 240 strani

Vodnik Brezpotja zajema ture v:

  • Kamniško - Savinjske Alpe
  • Karavanke
  • Julijske Alpe


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUZA115--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane