KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Lavinska delavnica

Na zalogi
SKU
SDELP

Pripravili smo plazovno lavinsko delavnico, kjer si boste osvežili znanje o nevarnostih pred plazovi. Celoten program plazovne delavnice. Izberite datum delavnice:

Cena: 85,00 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Zimske razmere v gorah so zahtevne. Predhodno načrtovanje ture je prvi korak. Poznavanje vremenskih razmer, snežnih razmer je nujno in seveda prava izbira cilja in prava oprema.

Varnost mora biti na prvem mestu!

Komu je plazovna delavnica namenjena?

  • Vsem, ki radi zahajate v gore pozimi.
  • Vsem turnim in freeride smučarjem.
  • Vsem, ki že "vse" veste a varnosti pozimi, a bi radi osvežili in obnovili znanje.
  • Vsem, ki se pred turo sprašujete: "ali res znam uporabljati lavinsko opremo?".

Znanje o gibanju v gorah ima v zimskem času še večji pomen. Pripravili smo plazovno lavinsko delavnico, z nekom, ki se z zimo, snegom in ledom v gorah ukvarja že več kot trideset let. Voditelj plazovne delavnice: Gorski vodnik - Aljaž Anderle

Celoten program plazovne delavnice

 

.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUSDELP
ZnamkaJogaLine
Teža (kg)0.000000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane