Zimska razprodaja 2023

Mega Jul Sport Edelrid varovalo

Ni na zalogi
SKU
H9241--------
Mega Jul Sport Edelrid varovalo je nadvse učinkovito pri varovanju vodilnega plezalca (za plezalca, ki pleza naprej). Omogoča enostavno podajanje vrvi in hitro ter „mehko“ ustavljanje padca.
Cena: 34,95 €

Mega Jul Sport Edelrid varovalo je nadvse učinkovito pri varovanju vodilnega plezalca (za plezalca, ki pleza naprej). Omogoča enostavno podajanje vrvi in hitro ter „mehko“ ustavljanje padca. 

Mega Jul Sport Edelrid varovalo:

  • super varovalo za varovanje vodilnega plezalca
  • omogoča izredno dinamično varovanje (hitro podajanje vrvi in “mehko” ustavljanje padca)
  • primeren za vrvi premera: 7.9 – 11.0 mm
  • teža: 88 g

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUH9241--------
ZnamkaEdelrid
Teža (kg)0.100000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane