Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Moška kratka majica iz organskega bombaža prAna Auxi

Ni na zalogi
SKU
P4222
Moška kratka majica iz 100% organsko pridelanega bombaža prAna Auxi za odličen občutek tekom celega dne. Super print, da bo majica tudi na prvi pogled izžarevala vašo željo po drugačnosti, po avanturi. Za bonus pokažite, da vam je mar za naš planet in za ljudi, ki so vpleteni v proces proizvodnje - Fair Trade Certified™. Pomembno je, kakšna oblačila nosimo!

Moška kratka majica iz 100% organsko pridelanega bombaža prAna Auxi za odličen občutek tekom celega dne. Super print, da bo majica tudi na prvi pogled izžarevala vašo željo po drugačnosti, po avanturi. Za bonus pokažite, da vam je mar za naš planet in za ljudi, ki so vpleteni v proces proizvodnje - Fair Trade Certified™. Pomembno je, kakšna oblačila nosimo!

Moška kratka majica iz 100% organsko pridelanega bombaža prAna Auxi:

 • odličen kos oblačila, za vsakodnevno nošnjo in tudi za lažje športne aktivnosti ali jogo
 • kompaktna kratka majica, ki bo trajala sezone in sezone
 • 100% organsko pridelan bombaž za super občutek tekom celega dne
 • certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified™ Factory)

 

prAna: clothing for people who live fully, play long and travel well!

Certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified™ Factory): dobijo izdelki, ki so proizvedeni v resnični skrbi za delavce, ki so vpleteni v proces. Delavcem zagotavlja pravične plače, visoke delovne standarde in vlaganja v razvoj skupnosti.
prAnini organski materiali izpolnjujejo predpise, ki jih predpisuje program USDA

National Organic, in so v skladu z najvišjimi okoljskimi kmetijskimi zahtevami.
Organic - pomaga zmanjšati onesnaževanje prsti in vode s škodljivimi kemikalijami. Pomaga, da kmetje, pridelovalci bombaža ne pridejo v stik s škodljivimi kemikalijami pri svojem vsakdanjem delu, pri pridelavanju le tega.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Mere, velikosti znamka prAna

Tehnične informacije
SKUP4222
ZnamkaprAna
Teža (kg)1.000000
SpolMoški

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke prAna

 1. olivnA
  prAna moške hlače Vaha prAna
  Cena: 76,46 € Običajna cena: 84,95 €
 2. roza
  Žensko krilo prAna Sunrise
  Cena: 38,48 € Običajna cena: 76,95 €
 3. Ženska športna obleka prAna Skypath
  Ženska obleka prAna Skypath
  Cena: 59,97 € Običajna cena: 99,95 €
 4. črna
  Ženske pohodniške hlače prAna Halle
  Cena: 59,43 € Običajna cena: 84,90 €
 5. zelena
  Ženska kapa s šildom Trucker La Viva
  Cena: 31,96 € Običajna cena: 39,95 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane