NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Nastavljiva dvojna popkovina Dual Connect Adjust Petzl

Na zalogi
SKU
2U109--------
Nastavljiva dvojna popkovina Petzl DUAL CONNECT ADJUST je zasnovana za športno plezanje in alpinizem.  Uporabnikom omogoča, da se privežejo na sidro in namestijo sistem rappel.  Prilagodljiv krak z regulatorjem vrvi ADJUST omogoča hitro in enostavno nastavitev na idealno dolžino z eno roko.
Cena: 46,54 € Običajna cena: 51,20 €

Predvidena dostava: 4-7 delovnih dni

Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust. Pokličite ali pišite nam za najboljšo ponudbo, rok dobave in dodatne informacije o izdelku.

Nastavljiva dvojna popkovina Petzl DUAL CONNECT ADJUST je zasnovana za športno plezanje in alpinizem.  Uporabnikom omogoča, da se privežejo na sidro in namestijo sistem rappel.  Prilagodljiv krak z regulatorjem vrvi ADJUST omogoča hitro in enostavno nastavitev na idealno dolžino z eno roko.

 

Nastavljiva dvojna popkovina Petzl DUAL CONNECT ADJUST

 

Dvojna popkovina z enim fiksnim in enim nastavljivim krakom:

 • fiksen krak 45 cm
 • nastavljiv krak od 15cm do 95 cm
 • ergonomija regulatorja vrvi ADJUST omogoča enostavno upravljanje, za hitro in natančno nastavitev prilagodljivega kraka popkovine
 • dinamična vrv za zmanjšanje sile, ki se prenaša na uporabnika v primeru kratkega padca (1)

(1) Za uporabo pod sidriščem: pozicionirni vrvi nimajo absorberja energije. Te vrvi je dovoljeno uporabljati le, kadar je faktor potencialnega padca manjši od 1.

 

Enostaven za uporabo:

 • vponko drži gumijasti obroč v položaju, ki olajša vpenjanje
 • nastavitev dolžine nastavljivega kraka z eno roko
 • uporablja se z dvema zapiralnima vponkama tipa SPIRIT SCREW-LOCK
 • pritrdi se na zanko za pritrditev s preprostim zaklepom

 

Tehnični podatki:

 • fiksna dolžina kraka: 45 cm
 • nastavljiva dolžina kraka: od 15cm do 95 cm
 • teža: 160 g
 • certifikat: CE, UIAA 109
 • materiali: poliamid, aluminij, termoplastični elastomer (TPE)
 • garancija: 3 leta

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

Morda ti bo všeč

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane