POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Kolesarski vodnik Parenzana - Po poti stare železnice

Na zalogi
SKU
ZA117--------
Leta 2008 smo dobili eno izmed najatraktivnejših kolesarskih in pohodniških poti v Evropi, ki je med letoma 1902 in 1935 delovala kot ozkotirna železnica med Trstom in Porečom pod imenom Parenzana, Porečanka ali Istranka. Kolesarska trasa Parenzana je dolga 123 km in vodi skozi Italijo, Slovenijo in Hrvaško. Poteka v osupljivo lepi pokrajini, mimo starih železniških postaj, skozi tunele in preko viaduktov, po istrskih vaseh in kamnitih mestih, v bližini morja, mediteranske pokrajine…
Cena: 19,90 €

Leta 2008 smo dobili eno izmed najatraktivnejših kolesarskih in pohodniških poti v Evropi, ki je med letoma 1902 in 1935 delovala kot ozkotirna železnica med Trstom in Porečom pod imenom Parenzana, Porečanka ali Istranka.

Kolesarska trasa Parenzana je dolga 123 km in vodi skozi Italijo, Slovenijo in Hrvaško. Poteka v osupljivo lepi pokrajini, mimo starih železniških postaj, skozi tunele in preko viaduktov, po istrskih vaseh in kamnitih mestih, v bližini morja, mediteranske pokrajine…

Avtor vodnika Parenzana - Po poti stare železnice je dr. Janko Ferk iz Celovca, pravnik, pisatelj in literarni raziskovalec. Avtor je natančnemu kolesarskemu opisu dodal tudi bogat zgodovinski oris gradnje in dogajanj okoli slovite Parenzane. Knjiga je bogato opremljena s fotografijami in arhivskimi posnetki stare proge in krajev okoli nje. 

 • Jezik: slovenski
 • Format: 13 x 21 cm
 • Vezava: poltrda
 • Število strani: 160
 • Avtor: Janko Ferk
 • Založba: Sidarta
 • Barvne fotografije
 • Zemljevidi poteka kolesarske poti
 • GPS sledi

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. Gumbies ekološke japanke , Black Signature
  Gumbies ekološke japanke , Black Signature
  Cena: 23,92 € Običajna cena: 29,90 €
 2. črna
  Športni nedrček Akasha
  Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
 3. svetlo rjava
  Ženske Lakshmi dolge hlače za jogo
  Cena: 59,36 € Običajna cena: 65,95 €
 4. vijolična
  Ženske pajkice Manduka Essential
  Cena: 55,97 € Običajna cena: 79,95 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane