Zimska razprodaja 2023

Plazovna žolna Pieps micro BT race

Ni na zalogi
SKU
ZZ361--------
Najmanjša ter najlažja lavinska žolna na tržišču. Lahko, vodotesno konstrukcijo žolne dopolnjuje velik in lahko berljiv zaslon. Ponuja tudi praktično funkcijo Auto-Search-To-Send, ki samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja signala.
Cena: 320,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Z dosegom skromnih 150 gramov in merami 106 x 74 x20 milimetrov zaseda žolna Pieps Micro BT Race mesto najmanjše ter najlažje lavinske žolne na tržišču. Lahko, vodotesno konstrukcijo žolne dopolnjuje velik in lahko berljiv zaslon. Micro Race ponuja tudi praktično funkcijo Auto-Search-To-Send, ki samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja signala. 

Najmanjša in najlažja lavinska žolna na trgu!

Plazovna žolna Pieps micro BT race

 • Zaščita pred motnjami signala, povzročenimi zaradi vpliva drugih signalov: če oddajno anteno v delovanju zmotijo zunanje motnje, bo druga antena prevzela funkcijo oddajanja
 • Preverjanje signala za zaščito v načinu iskanja omogoča prikazovanje zgolj preverjenega signala 457 kHz
 • Pregled vseh ustreznih elementov hard in softwear opreme ter prikaz trenutne programske opreme
 • Auto-Search-To-Send: funkcija zaznava mirovanje žolne, če je le-ta v načinu iskanja in posledično preklopi v način oddajanja
 • Group Check: skupinsko preverjanje dejavnosti in parametrov prenosa naprave partnerja. Pieps priporoča, da se pred vsakim turnim podvigom opravi skupinsko preverjanje
 • Dovršen prsni sistem nošenja omogoča enostavno odpenjanje žolne iz konstrukcije ter nudi zaščito pred izgubo žolne ob morbitnem padcu/plazu
 • iProbe Support: če je v plazu več udeležencev lahko preklopite oziroma s prekinitvijo iskanja enega locirate drug najmočnejši signal
 • Samodejni preklop preko gumba: oddajanje/iskanje 

 

Tehnične lastnosti:

 • 3 antene
 • Maksimalni doseg: 50m
 • Širina maksimalnega dosega: 50m 
 • Dimezije: 106 x 74 x 20
 • Čas pripravljenosti baterije: 200h
 • Frekvenca prenosa (v skladu z EN300718): 457
 • Temperaturni razpon delovanja: -20° do +45°
 • Teža: 150g

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Tehnične informacije
SKUZZ361--------
ZnamkaPieps
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane