Zimska razprodaja 2023

Plazovna žolna Pieps micro BT sensor

Ni na zalogi
SKU
ZZ364--------
Pieps Micro BT Sensor je najbolj intuitivna lavinska žolna na tržišču, ki omogoča avtomatski preklop med načinom oddajanja v način iskanja. S 50 metri dometa in funkcijo označevanja ponesrečencev pri množičnem zasutju, je ta žolna primerna za povprečno izkušene uporabnike.
Cena: 340,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Pieps Micro BT Sensor je najbolj intuitivna lavinska žolna na tržišču, ki omogoča avtomatski preklop med načinom oddajanja v način iskanja.Z večjim prikazovalnikom za lažje branje podatkov ima ta žolna tudi vibracijsko opozorilo ob prvem sprejetem signalu, ki ga zazna s krožnim dometom in sprejemom iz vseh strani za visoko stopnjo natančnosti iskanja. S 50 metri dometa in funkcijo označevanja ponesrečencev pri množičnem zasutju, je ta žolna primerna za povprečno izkušene uporabnike.

Prva žolna s senzorsko tehnologijo, ki mogoča preklop iz oddajanja na iskanje, medtem ko se uporabnik že osredotoča na reševanje in iskanje ponesrečencev.

Plazovna žolna Pieps micro BT sensor

 • Maksimalno območje sprejemanja: 3-antenski sistem PIEPS
 • Pieps zaščita pred motenjem: Auto-Antenna-Switch zaščita v načinu pošiljanja: Če na oddajno anteno vplivajo zunanje motnje, bo druga antena prevzela oddajno funkcijo. Preverjanje signala - zaščita v načinu iskanja: Prikazan je samo preverjen signal 457 kHz
 • PIEPS MICRO BT RACE lahko začasno deaktivirate s pametnim iPROBE. Sprejemnik samodejno sprejme naslednji najmočnejši signal
 • Samodejno iskanje-oddajanje: ta funkcija samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja, če se oddajnik določen čas ne premika (v primeru zasutja)
 • Preverjanje skupine: regleduje dejavnost in parametre prenosa partnerjeve naprave. PIEPS priporoča, da pred vsako odpravo opravite skupinsko preverjanje

Tehnične lastnosti

 • Največji domet: 50m
 • Širina iskalnega pasu: 50m
 • Mere (DxŠxV): 106 x 74 x 20mm
 • Teža (vključno z baterijami): 150g
 • Življenjska doba baterije (min. H): 200
 • Frekvenca prenosa (v skladu z EN300718): 457 kHz
 • Temperaturno območje: -20 ° C do + 45 ° C

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Tehnične informacije
SKUZZ364--------
ZnamkaPieps
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane