Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Plazovna žolna Pieps micro BT sensor

Na zalogi
SKU
ZZ364--------
Pieps Micro BT Sensor je najbolj intuitivna lavinska žolna na tržišču, ki omogoča avtomatski preklop med načinom oddajanja v način iskanja. S 50 metri dometa in funkcijo označevanja ponesrečencev pri množičnem zasutju, je ta žolna primerna za povprečno izkušene uporabnike.
Cena: 340,00 €

Predvidena dostava: 4-7 delovnih dni

Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust. Pokličite ali pišite nam za najboljšo ponudbo, rok dobave in dodatne informacije o izdelku.

Pieps Micro BT Sensor je najbolj intuitivna lavinska žolna na tržišču, ki omogoča avtomatski preklop med načinom oddajanja v način iskanja.Z večjim prikazovalnikom za lažje branje podatkov ima ta žolna tudi vibracijsko opozorilo ob prvem sprejetem signalu, ki ga zazna s krožnim dometom in sprejemom iz vseh strani za visoko stopnjo natančnosti iskanja. S 50 metri dometa in funkcijo označevanja ponesrečencev pri množičnem zasutju, je ta žolna primerna za povprečno izkušene uporabnike.

Prva žolna s senzorsko tehnologijo, ki mogoča preklop iz oddajanja na iskanje, medtem ko se uporabnik že osredotoča na reševanje in iskanje ponesrečencev.

 

Plazovna žolna Pieps micro BT sensor

 • Maksimalno območje sprejemanja: 3-antenski sistem PIEPS
 • Pieps zaščita pred motenjem: Auto-Antenna-Switch zaščita v načinu pošiljanja: Če na oddajno anteno vplivajo zunanje motnje, bo druga antena prevzela oddajno funkcijo. Preverjanje signala - zaščita v načinu iskanja: Prikazan je samo preverjen signal 457 kHz
 • PIEPS MICRO BT RACE lahko začasno deaktivirate s pametnim iPROBE. Sprejemnik samodejno sprejme naslednji najmočnejši signal
 • Samodejno iskanje-oddajanje: ta funkcija samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja, če se oddajnik določen čas ne premika (v primeru zasutja)
 • Preverjanje skupine: regleduje dejavnost in parametre prenosa partnerjeve naprave. PIEPS priporoča, da pred vsako odpravo opravite skupinsko preverjanje

 

Tehnične lastnosti:

 • Največji domet: 50m
 • Širina iskalnega pasu: 50m
 • Mere (DxŠxV): 106 x 74 x 20mm
 • Teža (vključno z baterijami): 150g
 • Življenjska doba baterije (min. H): 200
 • Frekvenca prenosa (v skladu z EN300718): 457 kHz
 • Temperaturno območje: -20 ° C do + 45 ° C

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane