Zimska razprodaja 2023

Plazovni trojček - Sestavi si svoj SET - 10% ceneje

Ni na zalogi

SKU
M0101

Izberite celoten plazovni komplet (žolna, lopata, sonda) skupaj in prihranite 10% cene. Izberite gumb "Prilagodite in dodajte v košarico" za nadaljevanje izbire.

Izbirate lahko med vsemi variantami. Opremo smo sortirali po znamki. Izdelke označene s sivo, trenutno nimamo na zalogi. Vse ostale izdelke naročene do 14 ure, odpremimo še isti dan.

Od 90,00 €

Za 162,00 €

Običajna cena: 100,00 € Običajna cena: 180,00 €
Izberite celoten plazovni komplet (žolna, lopata, sonda) skupaj in prihranite 10% cene. Izbirate lahko med celotnim naborom.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUM0101

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane