Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Plezalna čelada Boreo Petzl

Na zalogi
SKU
2U719
Plezalna čelada Boreo Petzl je super udobna, vzdržljiva in vsestranska čelada. Namenjena športnemu plezanju, apinizmu, gorništvu, plezanju ferat. Uporabljajo jo tudi jamarji in tudi za kanjoning (soteskarjenje). Čelada nas ščiti iz vrha pred padajočim kamenjem, ter pred bočnimi in čelnimi udarci in udarci z zadnje strani ob morebitnem padcu. Torej nam nudi zaščito z vseh strani in ne le od zgoraj.
Cena: 58,00 €

Predvidena dostava: 4-7 delovnih dni

Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust. Pokličite ali pišite nam za najboljšo ponudbo, rok dobave in dodatne informacije o izdelku.

Plezalna čelada Boreo Petzl je super udobna, vzdržljiva in vsestranska čelada. Namenjena športnemu plezanju, apinizmu, gorništvu, plezanju ferat. Uporabljajo jo tudi jamarji in tudi za kanjoning (soteskarjenje). Čelada nas ščiti iz vrha pred padajočim kamenjem, ter pred bočnimi in čelnimi udarci in udarci z zadnje strani ob morebitnem padcu. Torej nam nudi zaščito z vseh strani in ne le od zgoraj.

Plezalna čelada Boreo Petzl:

 • udobna, vzdržljiva in vsestranska plezalna čelada
 • za športno plezanje, apinizem, gorništvo, plezanje ferat
 • uporabljajo jo tudi jamarji in tudi za kanjoning (soteskarjenje)
 • zasnovana v skladu s Petzlovo oznako TOP IN SIDE PROTECTION*
 • zunanja lupina čelade je trda (ABS material) in penasta obloga EPP in EPS
 • sistem namestitve čelade – udoben mehak trak, ki se pripne pod brado in nastavljivi sistem na zadnjem delu – poskrbi da je čelada stabilna in udobna
 • štiri pritrditvene sponke za namestitev čelne svetilke
 • precej velike odprtine za zračenje
 • teža: od 285 do 295 g
 • dve velikosti:  S/M (za obseg glave 48-58cm) in M/L (za obseg glave 53-61cm)
 • standardi: CE EN 12492, UIAA
 • garancija: 3 leta

Petzl TOP IN SIDE PROTECTION: čelada nas ščiti iz vrha pred padajočim kamenjem, ter pred bočnimi in čelnimi udarci in udarci z zadnje strani ob morebitnem padcu. Torej nam nudi zaščito z vseh strani in ne le od zgoraj.

Material:

 • ABS (akrilonitril butadien stiren): je material zunanje, trde lupine čelade. Naredi čelado trpežno in tudi pomaga malce absorbirati udarce.
 • EPS pena: razširjen polistiren (expanded polystyrene) malce trša pena je običajno v vrhnjem predelu čelade.
 • EPP pena: razširjen polipropilen (expanded polypropylene) mehkejša pena je običajno na bočnem, čelnem in zadnjem predelu čelade.

Obe peni poskrbita za absorbcijo udarca. Običajno se ob močnejšem udarcu čelade, peni “sesedeta”, kar ni nujno, da je tudi vizualno vidno. A zaradi te poškodbe pene, čelada naslednjič ne zmore obsorbirati udarca. Zatorej ob močnejšem udarcu morate čelado nadomestiti z novo.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

 1. modra
  PETZL čelna svetilka Tikka Hybrid 300
  Cena: 31,41 € Običajna cena: 34,90 €
 2. bela
  PETZL naglavna svetilka Tikkina Hybrid 250
  Cena: 20,61 € Običajna cena: 22,90 €
 3. Sedežni pas Petzl Sequoia
  Sedežni pas Petzl Sequoia
  Cena: 316,53 € Običajna cena: 351,70 €
 4. Sidriščna ploščica Petzl Paw
  Sidriščna ploščica Petzl Paw
  Cena: 23,49 € Običajna cena: 26,10 €
 5. Plezalni pas Corax Petzl
  Plezalni pas Corax Petzl
  Cena: 53,01 € Običajna cena: 58,90 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane