Poletna razprodaja 2022

Pomožna vrvica 8mm Powerloc Edelrid

Na zalogi
SKU
H9574-----8MM
Zelo odporna pomožna vrvica z majhnim raztezkom in odlično vezljivostjo premera 8 mm. Uporablja se pri plezanju, alpinizmu, jamarstvu, delu na višini. Izboljšana vezljivost vrvi zaradi posebne konstrukcije.
Cena: 1,71 € Običajna cena: 1,90 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Pomožna vrvica 8mm, prusik Powerloc Expert SP Edelrid je zelo odporna pomožna vrvica z majhnim raztezkom in odlično vezljivostjo premera 8 mm.

Uporablja se pri plezanju, alpinizmu, jamarstvu, delu na višini. Izboljšana vezljivost vrvi zaradi posebne konstrukcije.

Pomožna vrvica 8mm Powerloc Expert SP Edelrid

  • klasična, zelo odporna pomožna vrvica, prusik z majhnim raztezkom in
  • odlično vezljivost
  • širok spekter uporabe: plezanje, alpinizem, jamarstvo, delo na višini
  • izboljšana vezljivost vrvi zaradi posebne konstrukcije vrvice
  • število vodoravnih črt označuje premer pomožne vrvice
  • premer: 8 mm
  • teža: 41 g
  • nosilnost: 16 Kn
  • izdelano v Nemčiji

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Edelrid

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane