Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Pravljične poti brez meja – družinski izleti

Na zalogi
SKU
ZA119--------
Pravljične poti brez meja je že četrta knjiga pravljičnih poti Irene Cerar, po Pravljičnih poteh Slovenije, Pravljičnih poteh v zgodovino in Kamniških pravljičnih poteh.
Cena: 31,90 €

Pravljične poti brez meja je že četrta knjiga pravljičnih poti Irene Cerar, po Pravljičnih poteh Slovenije, Pravljičnih poteh v zgodovino in Kamniških pravljičnih poteh.

Gre verjetno za najpopolnejši izletniški vodnik po slovenskem zamejstvu. Vodnik je bogato opremljen s fotografijami in dvojezičnimi zemljevidi z vrisanimi poteki opisanih izletov ter vrhunskimi ilustracijami.

V knjigi je opisanih 50 izletov po zamejskih krajih ki niso zelo poznani, ki si sledijo:

 • od Tržaškega zaliva preko Krasa,
 • Rezije, Nadiške,
 • Terske in Kanalske doline
 • na Koroško ter vzdolž Karavank do Štajerske,
 • Porabja in pokrajin ob Muri.
 • Obmejni hrvaški in istrski izlet
Avtorica iskala in našla predvsem bogate medkulturne povezave, zaokrožijo niz ciljev vzdolž naše meje.

V knjigi je opisano 52 ljudskih pravljic in pripovedk, povezanih z opisanimi kraji. Izleti so poznavalsko in poljudno predstavljeni, kamor se lahko odpravimo sami ali z otroki. Knjiga predstavlja potopisno in literarno popotovanje in gre za precej več kot klasičen družinski izletniški vodnik.

Zgodbe so ilustrirali priznani slovenski avtorji in avtorice različnih generacij: Marta Bartolj, Nenad Cizl, Bojana Dimitrovski, Milan Erič, Jelka Godec Schmidt in Peter Škerl.

 • Format: 17 x 25 cm
 • Trda vezava
 • 288 strani
 • Barvne fotografije
 • Ilustracije
 • Pregledni zemljevidi

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUZA119--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.300000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane