Printed Microfiber joga blazina

Znamka: prAna

Šifra: P8021
prAna Printed Microfiber joga podloga iz biorazgradljive naravne gume (kavčuk) in prevlečena z ultra vpijajočim mikrofibra vlakni. Je ena najlepših joga blazin na trgu. O kvaliteti in trpežnosti pa pri prAni tako ali tako ni dvoma. Super oprijem tudi ko je mokra oz. ob obilnejšem potenju vadečega. Preberi več>>
Prijavi se na obvestilo o ponovni zalogi produkta

Ni na zalogi

99,90 €
 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

prAna Printed Microfiber joga podloga iz biorazgradljive naravne gume (kavčuk) in prevlečena z ultra vpijajočim mikrofibra vlakni. Je ena najlepših joga blazin na trgu. O kvaliteti in trpežnosti pa pri prAni tako ali tako ni dvoma. Super oprijem tudi ko je mokra oz. ob obilnejšem potenju vadečega.

Več informacij o izdelku:

 • za vse jogiste in za vse stile joge (Ashtanga, Vinyasa, Power joga, Iyengar joga, hot yoga, bikram joga …)
 • material: 100% naravna, biorazgradljiva guma (kavčuk)
 • material vrhnja plast: microfibra (75%poliester, 25% poliamid)
 • vrhnja plast - ultra vpojna microfibra
 • vrhnja plast vpija znoj in tudi ko bo mokra bo nudila odličen oprijem (zato primerna tudi za hot yogo, bikram jogo)
 • dimenzija: 183 x 61 x 0.4 cm
 • teža: 2.06 kg

Trajnostni razvoj – Sustainability – prAnin cilj je skrbno izbran celoten proces do končnega izdelka.  Preplet uporabe materialov in sodelovanja s podjetji, katera se držijo strogih smernic za zagotavljanje varnosti vseh vpletenih v proces in učinkovitosti – pripelje do lepih in funkcionalnih izdelkov, ki jih imamo vsi radi in se v njih dobro počutimo.

prAna Printed Microfiber joga blazina je izdelana 100% naravnega kavčuka, prevlečena z mikrofibra vlakni, zato ima blazina lahko vonj po gumi. Kar je tudi dokaz, da ni med proizvodnjo niso bile uporabljene kemikalije ali druge strupene snovi. Vonj po gumi sčasoma izgine.
Kavčuk, naravna guma je naravni material in ni UV odporen oz. je občutljiv na sončno svetlobo. Prav tako se guma postara, postane nefleksibilna, če jo ne uporabljamo. Za shranjevanje priporočamo, da blazino zvijemo (porolamo) in jo postavimo pokonci v suh, temnejši prostor.
Priporočljivo je, da jo vedno zvijete z zunanje strani navzven – tako preprečite ukrivljanje joga podloge. 

Za čiščenje priporočamo mokro krpo. Joga blazino lahko operete s hladno vodo in nežnim, neagresivnim detergentom. Blazino dobro posušite, ne na soncu ali preblizu vira toplote.

Več o čiščenju in vzdrževanju joga blazin…. lahko pa si tudi izdelate domačo kopel za joga blazine, a za ta postopek boste potrebovali veliko več končnega izpiranja in pozorni bodite pri izbiri detergenta.