Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

PETZL samovarovalni komplet via ferrata Scorpio Eashook

Ni na zalogi
SKU
2U714--------
Samovarovalni komplet Scorpio Eashook Petzl je eden izmed najbolj luksuznih via ferrata sistemov na trgu. »Hitri« vponki s širokim odpiranjem.
Cena: 140,90 €

Samovarovalni komplet Scorpio Eashook Petzl je eden izmed najbolj luksuznih via ferrata sistemov na trgu. »Hitri« vponki s širokim odpiranjem se popolnoma prilegata vsem dlanem, ne glede na velikost dlani. Elastični kraka poskrbita za širok razpon oz. za precej dolg doseg naslednjega klina, naslednje jeklenice.

Pomemben člen je vrtljivi vmesnik med elastičnima krakoma in blažilcem padca, kateri poskrbi, da ne glede na vaš položaj, so vponke v pravi liniji in vedno v pravi poziciji za naslednji krak – sistem proti zvijanju.

Samovarovalni komplet Scorpio Eashook Petzl

 • luksuzni samovarovalni sistem za plezanje via ferat, za hojo po zavarovanih poti, tudi za uporabo v adrenalinskih parkih
 • dve veliki »hitri« vponki Eashook, s širokim odpiranjem (25 mm)
 • vponki Eashook imata avtomatska vratca z enostavnim mehanizmom za odpiranje “z dlanjo” in s sistemom, ki preprečuje odpiranje vponke
 • pomemben člen je vrtljivi vmesnik SWIVEL med elastičnima krakoma in blažilcem padca, kateri poskrbi, da ne glede na vaš položaj, so vponke v pravi liniji in vedno v pravi poziciji za naslednji krak – sistem proti zvijanju
 • elastični in robustni trakovi (dolžine 84,5 – 84,5 cm)
 • dodan kratek trak (36 cm) med obema elastičnima trakovoma, da se lahko vpnete na sidrišču ko počivate
 • absorbcijski sistem shranjen v mali torbici
 • za težo posameznika 40 – 120 kg
 • teža samovarovalnega kompleta: 470 g
 • standard: EN 958: 2017, VG11 2013, UIAA
 • standard vponki: CE EN 12275 type K, UIAA

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Tehnične informacije
SKU2U714--------
EAN3342540819078
ZnamkaPetzl
Teža (kg)0.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Petzl

 1. Škripec Minder Petzl
  Škripec Minder Petzl
  Cena: 61,92 € Običajna cena: 68,80 €
 2. Škripec Rescue Petzl
  Škripec Rescue Petzl
  Cena: 48,06 € Običajna cena: 53,40 €
 3. Čelada Vertex Vent Hi-Viz Petzl
  Čelada Vertex Vent Hi-Viz Petzl
  Cena: 86,40 € Običajna cena: 96,00 €
 4. Dvojni škripec Tandem Petzl
  Dvojni škripec Tandem Petzl
  Cena: 40,77 € Običajna cena: 45,30 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane