Pura Vida nakit, ročno izdelane zapestnice

PETZL samovarovalni komplet via ferrata Scorpio Eashook

Ni na zalogi
SKU
2U714--------
Samovarovalni komplet Scorpio Eashook Petzl je eden izmed najbolj luksuznih via ferrata sistemov na trgu. »Hitri« vponki s širokim odpiranjem.
Cena: 140,90 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Samovarovalni komplet Scorpio Eashook Petzl je eden izmed najbolj luksuznih via ferrata sistemov na trgu. »Hitri« vponki s širokim odpiranjem se popolnoma prilegata vsem dlanem, ne glede na velikost dlani. Elastični kraka poskrbita za širok razpon oz. za precej dolg doseg naslednjega klina, naslednje jeklenice.

Pomemben člen je vrtljivi vmesnik med elastičnima krakoma in blažilcem padca, kateri poskrbi, da ne glede na vaš položaj, so vponke v pravi liniji in vedno v pravi poziciji za naslednji krak – sistem proti zvijanju.

Samovarovalni komplet Scorpio Eashook Petzl

 • luksuzni samovarovalni sistem za plezanje via ferat, za hojo po zavarovanih poti, tudi za uporabo v adrenalinskih parkih
 • dve veliki »hitri« vponki Eashook, s širokim odpiranjem (25 mm)
 • vponki Eashook imata avtomatska vratca z enostavnim mehanizmom za odpiranje “z dlanjo” in s sistemom, ki preprečuje odpiranje vponke
 • pomemben člen je vrtljivi vmesnik SWIVEL med elastičnima krakoma in blažilcem padca, kateri poskrbi, da ne glede na vaš položaj, so vponke v pravi liniji in vedno v pravi poziciji za naslednji krak – sistem proti zvijanju
 • elastični in robustni trakovi (dolžine 84,5 – 84,5 cm)
 • dodan kratek trak (36 cm) med obema elastičnima trakovoma, da se lahko vpnete na sidrišču ko počivate
 • absorbcijski sistem shranjen v mali torbici
 • za težo posameznika 40 – 120 kg
 • teža samovarovalnega kompleta: 470 g
 • standard: EN 958: 2017, VG11 2013, UIAA
 • standard vponki: CE EN 12275 type K, UIAA

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Podrobnosti
SKU2U714--------
EAN3342540819078
ZnamkaPetzl
Teža (kg)0.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Petzl

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane