Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Kamniške pravljične poti - Družinski vodnik

Na zalogi
SKU
ZA102--------D
Družinski vodnik Kamniške pravljične poti, avtorice Irene Cerar je že njena tretja knjiga s tega “pravljičnega” področja in ponovno se je fenomenalno izkazala. Vodnik postreže z zelo raznolikimi turami v okolici Kamnika. Preko ljudskega pripovedništva boste lahko spoznavali razvaline gradov in ohranjene gradove, slapove, reke, potoke, mline, gozdove, soteske, doline, vrhove, planine, jame… Otroci se bodo mimogrede seznanili s kulturno dediščino in nadihali svežega zraka. Kaj bo šele naredila domišljija v njihovih radovednih glavicah.
Cena: 29,90 €

Družinski vodnik Kamniške pravljične poti, avtorice Irene Cerar je že njena tretja knjiga s tega “pravljičnega” področja in ponovno se je fenomenalno izkazala.
Vodnik postreže z zelo raznolikimi turami v okolici Kamnika. Preko ljudskega pripovedništva boste lahko spoznavali razvaline gradov in ohranjene gradove, slapove, reke, potoke, mline, gozdove, soteske, doline, vrhove, planine, jame…
Otroci se bodo mimogrede seznanili s kulturno dediščino in nadihali svežega zraka. Kaj bo šele naredila domišljija v njihovih radovednih glavicah.

Vodnik je sestavljen nazorno, logično, preprosto in uporabno. Zemljevidi so pregledni, napotki enostavni in logični. Vsaka tura nas preko ljudske pripovedke popelje na zanimivo pot. Pripovedka je “uvod” v super dogodivščino.
Ilustracije akademskih slikarjev Polone Lovšin ter Milana Eriča še dodatno obagatijo vodnik. Fotografije pa nas preprosto potegnejo vase.

Vodnik je napisan in izdelan za družine. Vendar je primeren za vse radovedneže, ki imajo radi dobre zgodbe.
Presenečeni boste, kaj vse nam vodnik razkriva (tudi če ste iz okolice Kamnika, boste presenečeni nad mnogo katerim ciljem)!

Vodnik je rezultat projekta Kamniške pravljične poti, ki ga od leta 2010 izvaja Matična knjižnica Kamnik v sodelovanju z Ireno Cerar. Knjižnica je med drugim tudi zaradi tega projekta prejela nagrado Slovenske sekcije IBBY 2013 za izjemne dosežke na področju promocije mladinske književnosti in branja.

  • Format: 15,5x24 cm
  • Trda vezava
  • 168 strani

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane