JESENSKI POPUSTI do -50%

The Julian Alps - Mountaineering in Slovenia

Na zalogi
SKU
ZA108--------D
Čudovit vodnik Mountaineering in Slovenia, avtorja Tine Miheliča, v angleškem jeziku. Za tuje obiskovalce naših gora je Tine Mihečič priredil izbor skoraj 50ih visokogorskih tur in 35 lažjih izletov. Tine Mihelič je eden izmed naših najplodovitejših piscev alpinističnih in gorniških vodnikov. Glavnina knjige je posvečena Julijskim Alpam, dobra tretjina ciljem v Karavankah in Kamniško-Savinjskih Alpah.
Cena: 29,90 €

Čudovit vodnik Mountaineering in Slovenia, avtorja Tine Miheliča, v angleškem jeziku. Za tuje obiskovalce naših gora je Tine Mihečič priredil izbor skoraj 50ih visokogorskih tur in 35 lažjih izletov.
Tine Mihelič je eden izmed naših najplodovitejših piscev alpinističnih in gorniških vodnikov.
Glavnina knjige je posvečena Julijskim Alpam, dobra tretjina ciljem v Karavankah in Kamniško-Savinjskih Alpah.
Knjiga je bogato opremljena s fotografijami. Natančnejše in pregledne akvarele opisanih gora oz. posameznih izletov je prispeval alpinist in slikar Danilo Cedilnik – Den, kar daje knjigi še dodatno vrednost.
Angleški prevod je delo prof. Margaret Davis, ki je tudi sama odlična poznavalka naših gora. Za italjinaski prevod, je bila zadolžena Nadia Milievich iz Trsta, knjiga ima naslov Escursionismo in Slovenia.
Pričujoča knjiga je reprezentančna predstavitev gorniških možnosti v Sloveniji in vodnik, za katerega upamo, da bo postal gorniško-izletniška “biblija” za tujejezične obiskovalce slovenskih gora.

 • Mehka vezava
 • 256 strani
 • 12,5 x 21 cm

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. temno rjava
  Ženske rokavice Vaude Tinshan
  Cena: 27,97 € Običajna cena: 39,95 €
 2. rdeča / oranžna
  Luna majica z dolgimi rokavi
  Cena: 32,45 € Običajna cena: 64,90 €
 3. bela
  Ženska majica Zoe Buddha
  Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
 4. Pokrovček Coffee Lid za Mizu čutare in termovke
  Pokrovček Coffee Lid za Mizu čutare in termovke
  Cena: 5,56 € Običajna cena: 6,95 €
 5. Alpha Extreme nogavice iz moherja Alles Mooi
  Alpha Extreme nogavice
  Cena: 22,05 € Običajna cena: 24,50 €
 6. rdeča
  Actik CORE čelna svetilka
  Cena: 62,01 € Običajna cena: 68,90 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane