JESENSKI POPUSTI do -50%

Gorenjska - Gorsko kolesarski vodnik

Na zalogi
SKU
ZA105--------D
Sidarta, Gorenjska - Gorskokolesarski vodnik, avtorja Maks Vrečka, nam ponudi 41 kolesarskih tur po Gorenjski. Temeljito opisanih in premerjenih, ki bodo zadovoljile tako ljubiteljsko naravnane kolesarje kot resnejše zagrizence. Vsakemu izletu sta poleg točnega opisa poti dodana tudi zemljevid s preglednim vrisom poti ter višinski diagram vzponov in spustov. 
Cena: 26,90 €

Sidarta, Gorenjska - Gorskokolesarski vodnik, avtorja Maks Vrečka, nam ponudi 41 kolesarskih tur po Gorenjski. Temeljito opisanih in premerjenih, ki bodo zadovoljile tako ljubiteljsko naravnane kolesarje kot resnejše zagrizence.
Vsakemu izletu sta poleg točnega opisa poti dodana tudi zemljevid s preglednim vrisom poti ter višinski diagram vzponov in spustov. 
Izleti so v poglavja združeni glede na izhodišča. Iz Doline se podamo k vznožju Julijskih Alp in na sončna pobočja Karavank. V Bohinju nas izleti vodijo predvsem po okolici jezera ter po vaseh in planinah okoliških planot. Iz Radovljiške kotline se dvignemo na planote Mežaklo, Pokljuko in Jelovico. Pokrajino okoli Tržiča spoznavamo z vzponi v Karavanke, kamor se lahko podamo tudi iz Pokokrja. Zgornji del doline Kokre pa je sicer izhodišče tudi za zahtevne ture v Grintovce. Za veliki finale pa je avtor prihranil edinstveno prečenje Karavank od Jezerskega do Rateč. "Transkaravanško" turo je možno izpeljati po etapah ali kot večdnevno velikopotezno kolesarjenje.

 • Format: 12,5 x 21 cm
 • 176 strani
 • Potovalni lističi

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. turkizna
  Grigri varovalo
  Cena: 62,00 € Običajna cena: 77,50 €
 2. rumena
  Wakeen ženske dolge plezalne hlače
  Cena: 67,96 € Običajna cena: 84,95 €
 3. TEMNO MODRA
  Unfold 2.0 trak za jogo
  Cena: 14,40 € Običajna cena: 16,00 €
 4. THAI SWIRLS
  Potovalna viseča mreža TRUNKTECH - za dve osebi
  Cena: 62,96 € Običajna cena: 69,95 €
 5. umazano roza
  Ženska termo majica iz merino volne Oasis 260
  Cena: 79,96 € Običajna cena: 99,95 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane