Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novičke.

Plezališča brez meja - Plezalni vodnik

Na zalogi
SKU
ZA100--------D
Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To pdročje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta. V plezalnem vodniku je 31 plezališč s skoraj 3000 smermi. Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna. Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.
Cena: 29,90 €

Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To pdročje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta.
V plezalnem vodniku je 31 plezališč s skoraj 3000 smermi.
Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna.

Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.

Vse skice dostopov so opremljene s QR kodami lokacij plezališč!

Plezališča:
Slovenija: Osp, Mišja peč, Črni Kal
Hrvaška: Raspadalica, Nugla, Čiritež, Kompanj, Sopot, Buzetski kanjon, Kamena vrata, Čepić, Ponte Porton, Pazin, Vranjska draga, Dvigrag, Limski kanal, Rovinj, Vinkuran, Rabac, Moščenićka Draga, Medveja, Brseč
Italija: Doberdob, Sistiana (Sesljan), Costiera, Aurisina, Grotta Caterina, Santa Croce, Napoleonika, Val Rosandra (Glinščica)

Mehka vezava, 15 x 24 cm, 400 strani.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več v Pogojih poslovanja tukaj.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane