JESENSKI POPUSTI do -50%

Plezališča brez meja - Plezalni vodnik

Na zalogi
SKU
ZA100--------D
Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To pdročje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta. V plezalnem vodniku je 31 plezališč s skoraj 3000 smermi. Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna. Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.
Cena: 29,90 €

Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To pdročje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta.
V plezalnem vodniku je 31 plezališč s skoraj 3000 smermi.
Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna.

Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.

Vse skice dostopov so opremljene s QR kodami lokacij plezališč!

Plezališča:
Slovenija: Osp, Mišja peč, Črni Kal
Hrvaška: Raspadalica, Nugla, Čiritež, Kompanj, Sopot, Buzetski kanjon, Kamena vrata, Čepić, Ponte Porton, Pazin, Vranjska draga, Dvigrag, Limski kanal, Rovinj, Vinkuran, Rabac, Moščenićka Draga, Medveja, Brseč
Italija: Doberdob, Sistiana (Sesljan), Costiera, Aurisina, Grotta Caterina, Santa Croce, Napoleonika, Val Rosandra (Glinščica)

Mehka vezava, 15 x 24 cm, 400 strani.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane