KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Plezališča brez meja - Plezalni vodnik

Na zalogi
SKU
ZA100--------D
Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) je letošnja prenovljena in posodobljena izdaja vodnika Plezališč brez meja iz leta 1999. Vodnik zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To področje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta. V plezalnem vodniku z vrhunskimi fotografijami je predstavljenih 32 plezalnih področij Istre med Trstom in Reko in opisanih in vrisanih preko 3100 odlično zavarovanih in opremljenih smeri. Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna.
Cena: 29,90 €

Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) je letošnja prenovljena in posodobljena izdaja vodnika Plezališč brez meja iz leta 1999. Vodnik zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To področje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta.

V plezalnem vodniku z vrhunskimi fotografijami je predstavljenih 32 plezalnih področij Istre med Trstom in Reko in opisanih in vrisanih preko 3100 odlično zavarovanih in opremljenih smeri.

Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna.

Vodnik je plod sodelovanja plezalcev vseh treh dežel, informacije zanj pa so prispevali vsi glavni opremljevalci smeri.

Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.

Vse skice dostopov so opremljene s QR kodami lokacij plezališč!

 

15 x 24 cm

416 strani

Mehka vezava

Barvne fotografije

Skice

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUZA100--------D
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.250000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane