JESENSKI POPUSTI do -50%

Slapovi

Na zalogi
SKU
ZA104--------D
Sidarta, vodnik Slapovi, avtorja Rok Kušlana, nam postreže z izbranimi 55 izleti v katerih si lahko ogledamo 120 slapov po vsej Sloveniji. Vodnik, knjiga je “povabilo” za potepanja ob šumečih in žuborečih vodah, na potikanje po tolmunih ter strugah potokov in grap. Opisani so tudi najbolj poznani in opevani slovenski slapovi, vendar je poglavitni namen knjige predstaviti predvsem tiste manj znane in obljudene slapove. Velikokrat jih bomo našli osamljene in prezrte celo v bližini znanih turističnih krajev. A na koncu bo bralec sam presodil kateri je najlepši in najzanimivejši slap.
Cena: 26,90 €

Sidarta, vodnik Slapovi, avtorja Rok Kušlana, nam postreže z izbranimi 55 izleti v katerih si lahko ogledamo 120 slapov po vsej Sloveniji. Vodnik, knjiga je “povabilo” za potepanja ob šumečih in žuborečih vodah, na potikanje po tolmunih ter strugah potokov in grap.
Opisani so tudi najbolj poznani in opevani slovenski slapovi, vendar je poglavitni namen knjige predstaviti predvsem tiste manj znane in obljudene slapove. Velikokrat jih bomo našli osamljene in prezrte celo v bližini znanih turističnih krajev. A na koncu bo bralec sam presodil kateri je najlepši in najzanimivejši slap.

Poti so večinoma neoznačene, a orientacijsko in tehnično nezahtevne. Pri številnih izletih je opisana možnost nadaljevanja k višje ležečim slapovom, kar težavnost poveča tudi do zahtevnih brezpotij. 

 • Format: 12,5 x 21 cm
 • Mehke plastificirane platnice
 • 176 strani
 • Barvna fotografija
 • Pregledni zemljevidi

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. modra
  Športne pajkice Manduka Aurora
  Cena: 59,50 € Običajna cena: 85,00 €
 2. oranžna
  Plezalna čelada Kong Leef Ultra Light
  Cena: 89,91 € Običajna cena: 99,90 €
 3. Plezalni sistem Slash Set Edelrid
  Plezalni sistem Slash Set Edelrid
  Cena: 14,36 € Običajna cena: 15,95 €
 4. Terrestrial
  Športni nedrček Satya Terrestrial
  Cena: 31,16 € Običajna cena: 38,95 €
 5. Luci Emrg (emergency) solarna svetilka
  Luci Emrg (emergency) solarna svetilka
  Cena: 14,87 € Običajna cena: 17,49 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane