Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Najlepši turni smuki avstrijske Koroške

Na zalogi
SKU
ZA120--------
Najlepši turni smuki avstrijske Koroške je izborni turnosmučarski vodnik avtorja Mitje Peternela. V posodobljeni in razširjeni izdaji je prvotnim 78 turnim smukom dodanih preko 40 novih. Opisanih je 120 vrhov ki segajo od sredogorja pa vse do najvišjega avstrijskega vrha Großglocknerja.
Cena: 34,90 €

Najlepši turni smuki avstrijske Koroške je izborni turnosmučarski vodnik avtorja Mitje Peternela.

V posodobljeni in razširjeni izdaji je prvotnim 78 turnim smukom dodanih preko 40 novih. Opisanih je 120 vrhov ki segajo od sredogorja pa vse do najvišjega avstrijskega vrha Großglocknerja. Vse spremembe na terenu so ažurirane in posodobljene.

Pri večini ciljev so dodatno opisane še možnosti vzpona in spusta s sosednjih vrhov, tako da vodnik pravzaprav ponuja skoraj 180 ciljev.

Večina opisanih tur je primerna za najširši krog smučarjev, saj sodi med kondicijsko in tehnično srednje zahtevne. Nekaj vrhov je povsem nezahtevnih in primernih za začetnike.  Opisani so tudi cilji za smučanje po najzahtevnejšem terenu. Posebna rubrika v vodniku opozarja na primernost cilja za vzpon in spust tudi z desko.

Turnosmučarski vodnik - Najlepši turni smuki avstrijske Koroške, avtorja Mitje Peternela

  • Večina izhodišč je od karavanškega predora dosegljiva v dobri uri in so ture izvedljive v enem ali dveh dneh.
  • Format: 15 x 24 cm
  • Poltrde plastificirane platnice
  • 320 strani
  • Barvne fotografije
  • Fotografije z vrisi smeri vzpona in spusta

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUZA120--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane