Poletna razprodaja 2022

Varovalo Stop Descender Petzl

Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
2U106--------
Varovalo Stop Descender Petzl z zavornim pripomočkom. Uporablja se za vrvi s premerom 8,5 do 11 mm. Izboljša nadzor nad spuščanjem in olajša upravljanje vrvi. Ergonomski ročaj zagotavlja še posebej udoben oprijem in uporabnost, enostavno odklepanje vrvi, boljši nadzor zdrsa vrvi in zagotavlja udobno spuščanje.
Cena: 112,41 € Običajna cena: 124,90 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Varovalo Stop Descender Petzl z zavornim pripomočkom. Uporablja se za vrvi s premerom 8,5 do 11 mm. Izboljša nadzor nad spuščanjem in olajša upravljanje vrvi. Ergonomski ročaj zagotavlja še posebej udoben oprijem in uporabnost, enostavno odklepanje vrvi, boljši nadzor zdrsa vrvi in zagotavlja udobno spuščanje. Varnostna vrata na stranski plošči, ki se odprejo, omogočajo enostavno namestitev vrvi, medtem, ko naprava ostane povezana s pasom. Cone trenja so narejena iz nerjavečega jekla za daljšo življenjsko dobo. Ovalna pritrdilna luknja za vponko sklopke omogoča da se vponka Freino Z lahko prosto vrti.

Stop Descender Petzl varovalo:

 • izboljša nadzor med spuščanjem in olajša rokovanje z vrvjo
 • združljiv z vrvmi s premerom od 8,5 do 11 mm
 • ergonomski ročaj omogoča še posebej udoben oprijem in uporabnost, enostavno odklepanje vrvi
 • ročaj omogoča uporabniku boljši nadzor zdrsa vrvi in ​​udobno spuščanje
 • namestitveni diagram, vgraviran na napravi
 • varnostna vrata na stranski plošči, ki se odprejo, omogočajo enostavno namestitev vrvi, medtem, ko naprava ostane povezana s pasom
 • cone trenja so narejene iz nerjavečega jekla za daljšo življenjsko dobo
 • ovalna pritrdilna luknja za vponko sklopke omogoča da se vponka Freino Z lahko prosto vrti
 • materiali: aluminijasta stranska plošča, zgornji in spodnji boben iz nerjavečega jekla
 • teža: 350 g
 • certifikat: CE EN 15151-1

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane