POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Veliki kolesarski vodnik po Sloveniji

Ni na zalogi
SKU
ZA014--------
Slovenska kolesarska biblija! V knjigi je opisanih 72 kolesarskih tur in izletov v skupni dolžini 3200 km. Vodnik avtorja Igora Mahera zajema celotno Slovenijo, od Prekmurja preko alpskega sveta do obalnih področij s Krasom. Primeren je za izkušene kolesarje kot za začetnike. Vodnik vsebuje zahtevne gorskolesarske ture in udobne ture izven najprometnejših cest in naselj.
Cena: 31,00 €

Slovenska kolesarska biblija! V knjigi je opisanih 72 kolesarskih tur in izletov v skupni dolžini 3200 km. Vodnik avtorja Igora Mahera zajema celotno Slovenijo, od Prekmurja preko alpskega sveta do obalnih področij s Krasom. Primeren je za izkušene kolesarje kot za začetnike. Vodnik vsebuje zahtevne gorskolesarske ture in udobne ture izven najprometnejših cest in naselj. Višine vzponov in sestopov dosegajo petkratno višino Mount Everesta.

Posebno vrednost knjigi daje 435 naravnih in kulturnih znamenitosti, mimo katerih vodijo opisane poti. Knjiga je tudi bogato opremljena s fotografijami.

Podani so vsi pomembni podatki za izvedbo ture: dolžina izleta, višinska razlika, težavnost, vrsta in kvaliteta cest, izhodišče in najprimernejši čas za izvedbo ture. Reliefni zemljevid z vrisanim potekom ture, višinski diagram in bogat slikovni material nam olajšajo izbiro izleta ter njegovo izvedbo. GPS sledi!

  • Jezik: slovenski
  • Format: 17 x 24 cm
  • Vezava: trda
  • Število strani: 240
  • Avtor: Igor Maher
  • Založba: Sidarta
  • 220 barvnih fotografij
  • 72 reliefnih zemljevidov
  • Višinski diagrami poti
  • GPS sledi

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane