Zimska razprodaja 2023

Vponka Frog 360 Kong

Na zalogi
SKU
O9339--------
FROG 360 je nadgradnja Kong-ove znane vponke FROG. Z integrirano vrtljivim elementom omogoča neposredno povezavo s tekstilnimi elementi, ki se posledično ne zavijajo.
Cena: 64,42 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

FROG 360 je nadgradnja Kong-ove znane vponke FROG. Z integriranim vrtljivim elementom - vtljivko preprečuje, da bi se vrvi, zanke ali drugi tekstili elementi prepletali ali zavijali.

Z integriranim vrtljivim elementom omogoča neposredno povezavo s tekstilnimi elementi, ki se posledično ne zavijajo.

Vponka Frog 360 Kong

  • Zahvaljujoč inovativnemu sistemu avtomatskega zapiranja vrat omogoča hitro in varno vpenjanje.
  • Visokokakovostni izdelek narejen v Italiji!
  • Standard: EN 362/A/T, EN 12275/A
  • Material: aluminij
  • Teža: 135 g

Vponka Frog 360 Kong

  • A: 130 mm
  • B: 51 mm
  • C: 13 mm
  • D: 28 mm x 19 mm
  • E: 12,7 mm


Kong

Želja po zagotavljanju varnosti jih je pripeljalo do oblikovanja vponk, ki so nepogrešljive za vse, ki se ukvarjajo z "vertikalnimi" panogami. Njihovi produkti so čelade, vponke, pasovi, za rekreativne, profesionalne plezalce in delo na višini.

Celotna proizvodnja je postavljena v Italiji, Monte Marenzo, kjer vsak produkt tudi testirajo.

Več izdelkov Kong

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUO9339--------
EAN8023577066943
ZnamkaKong
Teža (kg)0.150000
Datum dobave3-4 dni

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane