NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Vponka z ravnimi vrati Mini D Kong

Na zalogi
SKU
O9083
Vponka z ravnimi vrati D oblike Mini D Kong je majhna aluminijasta vponka, ki se uporablja za pripenjanje opreme ali obesek za ključe. Vponka je izdelana v Italiji. Za tako majhno vponko ima precej veliko nosilnost - nanjo lahko obesimo kar 600 kg. Opozorilo: Ne uporabljajte za zaščito pri plezanju!
Cena: 5,90 €

Vponka z ravnimi vrati D oblike Mini D Kong je majhna aluminijasta vponka, ki se uporablja za pripenjanje opreme ali obesek za ključe. Vponka je izdelana v Italiji. Za tako majhno vponko ima precej veliko nosilnost - nanjo lahko obesimo kar 600 kg.

Opozorilo: Ne uporabljajte za zaščito pri plezanju!

Vponka za opremo Mini D Kong:

  • uporablja se pripenjanje opreme (ko na plezalni pas obesimo čevlje ali čutaro, na nahrbtnik opremo, katero potrebujemo pri roki,...
  • nepogrešljiva pri kampiranju, avanturah v naravi in tudi doma na vrtu ali terasi
  • uporabna kot obesek za ključe
  • ne uporabljajte za zaščito pri plezanju!
  • nosilnost: 6 kN
  • teža: 30 g
  • material: aluminij
  • odprtnina vratic: 15 mm
  • standard: UNI EN ISO 9001
  • izdelana v Italiji

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane