Poletna razprodaja 2022

Z otroki v gore

Na zalogi
SKU
ZA114--------
Z otroki v gore je prvi slovenski družinski vodnik, v katerem je opisanih 83 izletov po vsej Sloveniji. Namenjen je za družine z otroki ali kot vodnik za lažje izlete. Predlagane ture so precej enostavne.
Cena: 31,00 €

Z otroki v gore je prvi slovenski družinski vodnik, v katerem je opisanih 83 izletov po vsej Sloveniji. Namenjen je za družine z otroki ali kot vodnik za lažje izlete. Predlagane ture so precej enostavne.

Avtorji Urška in Andrej Stritar sta od rane mladosti navdušena gornika, Urška pa je tudi svoje poklicno življenje posvetila vzgoji predšolskih otrok in ima bogate izkušnje tudi z vodenjem skupin v gore.

Vodnik vsebuje vrsto uporabnih nasvetov za pripravo in izvedbo izleta z otroki. Vsebuje tudi kratke zgodbice, zanimivosti, legende in pesmice, ki se navezujejo na posamezne izlete, kot navdih za pripovedovanje ali kot dodatna motivacija. Vsak izlet ima pregledni reliefni zemljevid ali skico, vsebuje pa tudi naravne in kulturne znamenitosti v bližini, s čimer si lahko popestrimo ture.

  • Jezik: slovenski
  • Format: 17 x 25 cm
  • Vezava: trda vezava
  • Število strani: 240
  • Založba: Sidarta
  • Avtorji: Urška in Andrej Stritar
  • Barvne fotografije
  • Ilustracije
  • Pregledni zemljevidi

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane