Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Izletniški zemljevid Bovec - Trenta 1:25.000

Na zalogi
SKU
ZA128--------
Izletniški zemljevid Bovec - Trenta v merilu 1:25.000, je namenjen vsem, ki preživljate svoj čas aktivno in uživate v kolesarjenju, kajaku, raftingu, soteskanju (kanjoning), gorništvu ali samo na sprehodih. Zemljevid je tiskan dvostransko in pokriva območje Bovške kotline in Trente ter tudi del Zahodnih Julijcev.
Cena: 8,90 €

Izletniški zemljevid Bovec - Trenta v merilu 1:25.000, je namenjen vsem, ki preživljate svoj čas aktivno in uživate v kolesarjenju, kajaku, raftingu, soteskanju (kanjoning), gorništvu ali samo na sprehodih. Zemljevid je tiskan dvostransko in pokriva območje Bovške kotline in Trente ter tudi del Zahodnih Julijcev.

Več informacij o izdelku:

 • izletniški zemljevid, karta Bovec - Trenta (Julijske Alpe - Kanin - Montaž/Jof di Montasio - Mangart - Jalovec - Razor - Krn) v merilu 1:25.000
 • zajema vse markirane poti na tem področju Julijskih Alp
 • poti so kategorizirane po težavnosti: nezahtevne, zahtevne in zelo zahtevne markirane poti
 • označene so sprehajalne poti, markirane izletniške poti, kolesarske poti z dodanimi višinskimi diagrami,
 • označene so vstopna in izstopna mesta za kajakaše in raftarje (dodana je skica reke Soče z vsemi težavnostnimi stopnjami in razdaljami)
 • označena so vzletišča za padalce, pašne planine kjer lahko kupite mlečne izdelke
 • označena so plezališča, naravne znamenitosti, kulturne zanimivosti, kampi
 • vrisan je potek soške fronte avstro-ogrske in italijanske linije, muzeji na prostem, razgledne točke
 • za GPS uporabnike sta na karti, zemljevidu dve koordinatni mreži (pravokotna z Gauss-Krügerjevo projekcijo in geografska (WGS84))

Velikost zloženega zemljevida: 12.50 x 22.70 cm.
Zemljevid je vložen v plastično zaščitno mapo.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. Tekoči magnezij za pole dance 100 ml Edelrid
  Tekoči magnezij 100 ml Edelrid
  Cena: 6,75 € Običajna cena: 7,50 €
 2. polarni medved
  Čutara M8 Mizu, 800 ml
  Cena: 15,37 € Običajna cena: 21,95 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane