JESENSKI POPUSTI do -50%

Zemljevid Julijske Alpe - Vzhodni in zahodni del

Na zalogi
SKU
ZA124--------
Zemljevid, planinski zemljevid, planinska karta, Julijske Alpe - Vzhodni in zahodni del - Triglavski narodni park, v merilu 1:50.000 je prva planinska karta v tem merilu pri nas, ki zajema celotne Julijske Alpe. Vsebine so prevedene tudi v angleški jezik.
Cena: 8,90 €

Zemljevid, Planinska karta, Julijske Alpe - Vzhodni in zahodni del - Triglavski narodni park, v merilu 1:50.000 je prvi planinski zemljevid v tem merilu pri nas, ki zajema celotne Julijske Alpe. Vsebine so prevedene tudi v angleški jezik.

Zemljevid Julijske Alpe je pregleden in funkcionalen.

  • zemljevid, karta zajema celotne Julijske Alpe
  • označena je meja Triglavskega narodnega parka
  • zajema vse markirane poti na področju Julijskih Alp
  • poti so kategorizirane po težavnosti: nezahtevne, zahtevne in zelo zahtevne markirane poti
  • označene so turistične sprehajalne poti okoli Kranjske Gore, Bovca, Kobarida in Bleda
  • vrisana je »Pot miru« (zgodovinska pot po položajih Soške fronte, od Loga pod Mangartom do Tolmina in Kobarida)
  • za GPS uporabnike sta na karti, zemljevidu dve koordinatni mreži (pravokotna z Gauss-Krügerjevo projekcijo in geografska - WGS84)
  • na hrbtni strani karte, zemljevida je seznam planinskih koč s kontaktnimi podatki, odpiralnem času, prenočitvenimi zmogljivostmi in dostopnostjo
  • na karti, zemljevidu so označena plezališča, naravne znamenitosti, kulturne zanimivosti
  • shematsko so prikazane razdalje med posameznimi kočami in oddaljenost pomembnejših vrhov od posameznih koč

Velikost zloženega zemljevida: 12.50 x 22.70 cm
Zemljevid je vložen v plastično zaščitno mapo.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane