Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novičke.

Liforme

Poglej kot

3 izdelkov

15
 • 15
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
 • Velikost
 • Znamka
Položaj
Poglej kot

3 izdelkov

15
 • 15
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
 • Velikost
 • Znamka
Položaj

LIFORME izdelki so narejeni za jogiste od jogistov. Leta raziskovanja so bila potrebna, da so oblikovali inovativen material (naravna guma (kavčuk) in eko poliuretan), ki omogoča kvaliteten oprijem, je okolju in telesu prijazen. Poleg tega blazine 'nosijo' unikaten sistem AlignForMe, ki je vaš zemljevid za vaše asane, vaš vodnik do pravilne postavitve telesa in izvedbe asan. Zaupajo jim mnogi najboljši joga učitelji – Kino MacGregor, Dharma Mitra,…

Več o znamki

Zgodba Liforme joga blazin je precej mlada. “Najditelj” Liforme joga blazine, James, se je že kot najstnik, leta 1996, srečal z jogo. Po priporočilu zdravnikov, naj bi mu joga koristila za njegov poškodovani “skejtarski” hrbet. 10 let kasneje, ko je kot odvetnik, veliko ur preživel za pisalno mizo in nekaj malega v joga studiu je začel razumeti kako je joga koristna za njegov boleči hrbet. Leta 2004 se je jogi posvetil bolj intenzivno. Njegova strast je postala Ashtanga yoga.

HP-2-US-Sarah-Lindsay-1840x800

In tako se je vse skupaj začelo, z redno vadbo joge. Preprosta ideja je prišla povsem spontano. Ko je obiskal vadbe različnih učiteljev. Vsak učitelj je imel malce svoj stil vadbe in malce drugačne napotke kako in kam pozicionirati noge, roke, celo telo v določeni asani. Tako se mu je porodilo vprašanje – zakaj ne obstaja joga blazina, katera bi imela označbe za pozicije rok, nog, telesa?

Tako se je začelo njegovo 5-letno “potovanje”, iskanje najboljše kombinacije materialov in sistema za pozicije na blazini. Nastal je AlignForMe system. Sistem kateri enostavno in nazorno pokaže prave pozicije. Seveda ni pozabil na material, kateri so ekološki, ravno tako proizvodnja in zraven tudi super oprijem.

Razvojni proces je bil dolg in naporen. Nešteto ovir, težav, in če bi v začetku vedel, da je to tako zahtevno, se tega zagotovo ne bi lotil. A na tej poti je spoznal mnogo novih prijateljev, dobil ogromno izkušenj in tudi novih idej, in seveda super izdelek Liforme joga blazino. In vse to je privilegij!  

Liforme joga blazina z AlignForMe sistemom je vaš zemljevid za vaše asane.

Tako se lahko bolj temeljito posvetite sami izvedbi asane. Ker boste pozicionirani pravilno. Tudi učitelji bodo lahko vadbo odvodili povsem drugače, saj ne bo potrebno toliko popravkov pozicije – zaupali bodo Liforme joga blazini in vedeli bodo, da so vaše roke, noge, vaše telo v pravilni poziciji.  

AlignForMe sistem je vodnik - kako in koliko ga uporabljate je odvisno od vas.

Liforme joga blazina

Včasih boste opazili, da so vaše dlani, stopala, kolena, komolci…povsem poravnani po označbah sistema že kar sami od sebe, da se že sami naravno postavite v povsem pravilen položaj. Včasih boste povsem blizu označbam. Sčasoma boste opazili kako so pomembne te male razlike in kako lahko napredujete, če le malo poravnate kakšen svoj del telesa.

Seveda preizkusite kaj je optimalno za vas in najdite svojo pot v svoji vadbi za vaše telo.

Včasih kdo omeni, da bi ga vse te označbe le zmedle in se ne bi mogel poglobiti v vadbo joge. Da bi povsem onemogočile njegovo koncentracijo. Predlagamo, da poskusite vadbo na Liforme blazini in boste videli, da temu ni tako. (Lahko nas kontaktirate in pridete do nas, kjer lahko preizkusite Liforme joga blazino.)  

Liforme joga blazine v trgovini.... Kliknite za nakup!

 

Prednosti AlignForMe sistema:

 • Naše telo se bo počutilo stabilnejše in bolj poravnano.
 • Lahko nam pomaga preprečiti poškodbe. Ne da bi vedeli, a vadba joge, če položajev ne izvajate pravilno in se ti ponavljajo in ponavljajo, lahko tudi oslabi naše telo.
 • Lahko se sami popravimo, poravnamo. Če pri vadbi opazimo, da smo napačno v položaju, se lahko popravimo sami, in ni potrebno čakati, da to opazi učitelj in pride do nas. (Včasih je na vadbah toliko vadečih, da učitelj enostavno ne zmore opaziti napak pri vseh vadečih.) Tako lahko bolje, bolj koncentrirano sledite vadbi.
 • Na ta način lahko hitreje in lažje opazimo anomalije telesa (malenkost različna dolžina nog, različna višina kolkov…). Včasih oz. bolje skoraj vedno, naše telo ni povsem simetrični. Tako lahko hitreje opazimo, spoznamo naše hibe in jih upoštevamo pri vadbi.

Vadba na Liforme joga blazini z AlignForMe sistemom vam bo odkrila nove dimenzije. Lahko boste bolj “svoji”, bolj samostojni in dosegli boste kvalitetnejšo vadbo. S tem seveda napredek in najpomebnejše – še boljše počutje!

Začnite svoje vinyasa potovanje (vi = ang.: in a special way / nyasa = na ang.: to a place).

Sistem Align For Me je zaščiten z različnimi patentnimi načrti in registriranimi modeli. Tako je na trgu le Liforme joga blazina s tem sistemom, s tako dovršenim sistemom.

Pri vsaki Liforme joga blazini je že vključena torba za joga blazino! Ste vedeli kdo vse prisega na Liforme? Le nekaj imen: Celest Pereira, David Lurey, Dylan Werner, Kino Macgregor, Mark Kan, Valentina Candiani, Julia Woodford,....

 

Liforme joga blazina  

Liforme joga blazina

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane