Joga seti

Joga seti

Pričenjate z jogo? Ste zmedeni, katero joga blazino in pripomoček izbrati? Ste napredovali v joga položajih in iščete novo blazino za jogo? Vemo, da začetek joge ni vedno najlažji; obstaja veliko stilov joge, različni pripomočki in različni učitelji. Tudi rednim praktikantom lahko raznolikost pripomočkov in različna priporočila, povzročijo zmedo pri izbiri nove joga podlo ... Preberi več >>

Izdelkov: 6

na stran

Izdelkov: 6

na stran

Pričenjate z jogo? Ste zmedeni, katero joga blazino in pripomoček izbrati? Ste napredovali v joga položajih in iščete novo blazino za jogo? Vemo, da začetek joge ni vedno najlažji; obstaja veliko stilov joge, različni pripomočki in različni učitelji. Tudi rednim praktikantom lahko raznolikost pripomočkov in različna priporočila, povzročijo zmedo pri izbiri nove joga podloge ali drugih pripomočkov.

Sestavili smo osnovne komplete, ki bodo vsakemu praktikantu pomagali, da izvaja varno in zadovoljujočo jogijsko prakso. Vsak komplet vsebuje najboljše in najustreznejše pripomočke, poleg pa smo zapakirali tudi darilo. Izbirate lahko med kompletom za začetnike, za vročo jogo, za napredne jogiste. Za tiste, ki več časa preživite v sedečem položaju in meditirate, pa smo pripravili meditacijske komplete. Za pravilno poravnavo telesa, ustrezno podporo in maksimalno udobje.