KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Alles mooi

Kupujte po
Poglej kot

10 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Nogavice iz moherja Helia
  Ocena:
  100%
  Cena: 13,05 € Običajna cena: 14,50 €
 2. Športne nogavice Breezer
  Ocena:
  90%
  Cena: 11,25 € Običajna cena: 12,50 €
 3. Pohodniške nogavice Tracker
  Ocena:
  90%
  Cena: 19,50 €
 4. Alpha Extreme nogavice
  Cena: 22,05 € Običajna cena: 24,50 €
 5. Odeja Moher
  Cena: 139,50 € Običajna cena: 155,00 €
 6. Nogavice iz moherja Ventus
  Ocena:
  100%
  Cena: 15,75 € Običajna cena: 17,50 €
 7. Nogavice iz moherja Breezer Ankle
  Ocena:
  100%
  Cena: 12,50 €
 8. Terapevtske nogavice iz moherja Medi ++
  Ocena:
  100%
  Cena: 17,55 € Običajna cena: 19,50 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Nogavice Alles mooi - kombinacija Merino volne in Moherja

Slovensko afriška naveza ALLES MOI se je posvetila izdelkom iz naravnih vlaken – moherju, volni, bambusu, ki so biorazgradljivi, trajnostni in koži prijazni. Vsak produkt (nogavice, odeje, tehnične hlače) upošteva tradicijo in je skupek znanj, strasti in izkušenj. Z izbranimi naravnimi materiali podpirajo lokalne skupnosti v Južni Afriki in so okoljsko odgovorni.

Kombinacija Merino volne in Moherja. Kaj so super lastnosti nogavic iz moherja? Moher prihaja iz angora koza, katera nam daje to čudovito “volno”.

Do sedaj smo vedno govorili o Merino volni, kako je najboljši termoregulator, kako vzdržljiva, prijetna za nošnjo… Vse to še vedno drži. A smo malce bolj odprli oči in videli, kako čudovita je šele kombinacija Merino volne in Moherja.

Nekje so zapisali: Wool is great but mohair is better. Ja, res je. Oboje skupaj pa najboljše!

In kaj so vse te super lastnosti nogavic iz moherja:

 1. nogavice ne razvijejo neprijetnih vonjav (nogavice preko noči prezračite, naslednje jutro je nogavica sveža in pripravljena za nošenje)
 2. nogavice iz moherja so vzdržljivejše, ker so vlakna moherja ena izmed najbolj vzdržljivih naravnih vlaken, ki se raztegnejo do 30% in se nato brez problema povrnejo v osnovno obliko
 3. nogavice so antibakterijske, ker se bakterije ne morejo »prilepiti« na gladka vlakna moherja
 4. nogavice iz moherja ohranjajo vaše noge suhe, ker odvajajo vlago stran od nog in se hitro sušijo
 5. moher je tako kot volna najboljši naravni termoregulator – takšne nogavice vas bodo grele v mrazu in hladile v vročini
 6. moherjeva vlakna so gladka in zato so nogavice udobne in preprečujejo nastanek žuljev
 7. posebna, gladka vlakna, poskrbijo, da se nogavice le minimalno krčijo ob pranju
 8. izjemen komfort in udobje v vseh letnih časih

   

Nogavice Alles Mooi so razvili domači strokovnjaki. Izdelujejo pa jih v Južno Afriški Republiki. Iz JAR prihaja angora koza, katera nam daje to čudovito “volno”. Dlaka angora koze je zelo mehka, dolga in svilnata ter poznana po svojem sijaju. Čeprav ima dlaka angora koze luske kot običajna volnena vlakna, pa so te zgolj nakazane in ne polno razvite. Zaradi tega je ni mogoče polstiti, so pa ta vlakna zato trpežnejša, antibakterijska, razstegljivejša, bolj izolativna… Gre za najbolj vzdržljivo živalsko vlakno - je gibljivo in ne togo, ter se lahko prepogiba in zvija brez poškodb. Hkrati je JAR tudi velika proizvajalka Merino volne. Torej dve super surovini na enem mestu.

  

ALLES MOOI v jeziku Južne Afrike pomeni vse dobro.

Za ekipo vse dobro pomeni, da v svoje delo in produkte vlagajo ljubezen, znanje, strast, svoje srce….vse kar le lahko. Prepotovali so velik del sveta, živeli v različnih državah, izkusili različna življenjska okolja, različne kulture, … Vsaka destinacija, vsako okolje je imelo dobre in tudi slabe strani. Vse to so zbrali skupaj in naredili nov produkt iz svojih izkušenj in iz obilja narave. Njihovi produkti so proizvedeni s starimi tradicijami, znanjem, strastjo, izkušnjami, s podporo lokalnim skupnostim. Naravno in trajnostno. 

Alles Mooi / vse dobro = dediščina in prihodnost.
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane