KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Pohištvo

 

Sredi prejšnjega stoletja so v Fraciji v malem mestecu Anneyron začeli to zgodbo. Produkcija pohištva Lafuma je v celoti domača, vse je izdelano v Franciji. Tudi surovine so večji del lokalnega izvora.

Od vsega začetka prisegajo na kvaliteto in dizajn, preprost in večen. Slog, udobje in vzdržljivost so osnovna načela oblikovanja blagovne znamke Lafuma Mobilier.

Lafuma Mobilier (Lafuma pohištvo)
je francoska zgodba o uspehu.
 
Poglej kot

14 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
  1. Lafuma Pop Up XL Airlon stol
    Cena: 109,16 € Običajna cena: 114,90 €
36
  • 36
  • Vse
na stran

Lafuma pohištvo

Na leto izdelajo več ko 600.000 kosov. Od funkcionalnega pohištva za kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte. Materiali so odporni na vremenske vplive, na morsko ali bazensko vodo. Stoli so lahko tudi temeljito oblazinjeni in se v njih počutite kot na oblaku. Barve so lahko klasične, mineralne, bež, črne…in vsako sezono dodajo v linije tudi trendovske barve. Tako lahko vsak izbere po svojem okusu.

Ko pa se namestite na Lafumin stol, se preprostno čas ustavi in se prepustite uživanju. Za brezskrbno sprostitev doma ali na počitnicah. Za srečne trenutke.

Za dodatne informacije, tiskan katalog in naročila nas kontaktirajte na e-naslov [email protected]!

Lafuma mobilier - pohištvo

Od funkcionalnega pohištva za kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte.

Oglej si katalog

Lafuma mobilier - linija Privilege

Linija Privilege se ponaša z izjemno udobnimi kosi pohištva, elegantnimi linijami in odličnimi tekstilnimi vzorci. Francoska prefinjenost je tu opazna v vsej razsežnosti.

Oglej si katalog

Lafuma mobilier - linija Camping

Prenosno pohištvo, zloženo ima majhen volumen, razstavljeno ponudi super udobje. Za mirne, udobne, “luksuzne” počitnice v naravi.

Oglej si katalog

Lafuma mobilier - linija General

Sprostimo se kot v naravi tudi v urbanem okolju. Položaji stolov ponudijo telesu udobje, nakakšen antistresni položaj. Stoli za terase, vrtove, stanovanja, bazene, terapije...

Oglej si katalog

Lafuma


Lafuma pohištvo General

Lafuma pohištvo linije Generale, klasično, a prenovljeno in trendovsko. Naravnost je cenjena bolj kot kadarkoli dosedaj. Posega v naša vsakdanja življenja in nam omogoča, da se tudi v urbanem okolju sprostimo kot v naravi. Položaji stolov ponudijo telesu udobje, nakakšen antistresni položaj.

V tej liniji najdete legendo med stoli, Pop Up stol. Stole za terase, vrtove, stanovanja, bazene… Za počitek ali obed za mizo. Za terapije, kjer je položaj telesa “ukrivljen” za 127°, kar nudi optimalen položaj za sproščanje.

Sedite udobno, zaprite oči in uživajte v tem čudovitem počutju.

Prenesi PDF katalog, 16 MB


Lafuma pohištvo Camping

Lafuma je z vami na počitnicah že več kot 60 let. Aktivnosti na prostem so njena posebnost in poznajo vse trike, da naredijo vaše kampiranje enostavno in tudi udobno. Prenosno pohištvo ima zloženo majhen volumen, razstavljeno ponudi super udobje.

Potrebujete stol za udobno večerjo ali relaksacijo s skodelico kave in časopisom v roki? Bi rajši ležalnik, da lahko zadremljete? Plažni stol? Mizico za pred šotor ali počitniško prikolico? Vse to in še več najdete v liniji kamping pohištva pri Lafumi.

Trpežne tkanine v lepih barvah, naravni odtenki ali trendi barve. Pohištvo je  odporno za zunanje vplive. In z vami bo ustvarjalo spomine dopust za dopustom.

Ko pa se namestite na Lafumin stol, se preprostno čas ustavi in se prepustite uživanju. Za brezskrbno sprostitev doma ali na počitnicah. Za srečne trenutke.

Prenesi PDF katalog, 10 MB


Lafuma pohištvo Privilege

Razkošje lahko pomeni tudi poiskati dobro počitje. In zato so pri Lafumi naredili linijo Privilege. Estetetika in materiali z roko v roki. Brezčasni dizajni, ultra praktični (večji del artiklov se lahko zloži na precej majhen volumen za shanjevanje). Novi oblazinjeni elementi z nazivom Hedona, bodo postregli z udobjem, hkrati pa so kos tudi zunanjim vremenskim razmeram.

Prepustite se “breztežnosti” in se sprostite, prepustite se udobju.   Stoli, ležalniki, počivalniki, mizice… za razvajanje, druženje s prijatelji, družino. Na voljo tudi terapevtski stoli, kjer je položaj telesa “ukrivljen” za 127°, kar nudi optimalen položaj za sproščanje. Za notranje prostore ali za zunanje terase, vrt, bazen….

Garancija za večji del artiklov 5 let (nekaj posameznikh kosov: 2 leti)!

Prenesi PDF katalog, 7 MB


Lafuma pohištvo katalog

Lafuma Mobilier (Lafuma pohištvo) je francoska zgodba o uspehu. Sredi prejšnjega stoletja so v Fraciji v malem mestecu Anneyron začeli to zgodbo. Produkcija pohištva Lafuma je v celoti domača, vse je izdelano v Franciji. Tudi surovine so večji del lokalnega izvora. Od vsega začetka prisegajo na kvaliteto in dizajn, preprost in večen. Slog, udobje in vzdržljivost so osnovna načela oblikovanja blagovne znamke Lafuma Mobilier.

kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte.

Materiali so odporni na vremenske vplive, na morsko ali bazensko vodo. Stoli so lahko tudi temeljito oblazinjeni in se v njih počutite kot na oblaku. Barve so lahko klasične, mineralne, bež, črne…in vsako sezono dodajo v linije tudi trendovske barve. Tako lahko vsak izbere po svojem okusu.

Ko pa se namestite na Lafumin stol, se preprostno čas ustavi in se prepustite uživanju. Za brezskrbno sprostitev doma ali na počitnicah. Za srečne trenutke.

Prenesi PDF katalog, 4,5 MB

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane