Pura Vida nakit, ročno izdelane zapestnice

Joga

Poglej kot

Izdelki 1-24 od 122

24
 • 24
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Joga blazina iz naravne plute 1.5mm Yoga Design Lab
  Ocena:
  100%
  Cena: 60,00 € Običajna cena: 75,00 €
 2. Joga blazina ProLite Long 4.7mm Manduka (200cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 102,60 € Običajna cena: 114,00 €
 3. Cork joga blazina iz plute
  Ocena:
  100%
  Cena: 80,96 €
  Ni na zalogi
 4. Joga blazina iz naravne plute 3.5mm (178cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 75,60 € Običajna cena: 84,00 €
 5. Joga blazina iz naravne plute 5.5mm Yoga Design Lab (178cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 75,20 € Običajna cena: 94,00 €
 6. Manduka welcOMe joga blazina 5mm (174cm)
  Ocena:
  95%
  Cena: 53,96 € Običajna cena: 59,95 €
 7. eKO Lite Yoga Mat 4mm (180 cm) iz kavčuka
  Ocena:
  100%
  Cena: 81,00 € Običajna cena: 90,00 €
 8. eKo 5mm joga blazina (180 cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 91,76 € Običajna cena: 101,95 €
 9. Joga set Yoga Design Lab #1

  Cena: 69,19 € Običajna cena: 91,96 €

 10. Joga blazina Pro Lite Manduka 4.7mm (180cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 93,60 € Običajna cena: 104,00 €
Poglej kot

Izdelki 1-24 od 122

24
 • 24
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj

Podloga za jogo, yoga mat

Velik izbor joga podlog znamk: Yoga Design Lab, Lotuscraft, Manduka, ReYoga, Liforme, Alo Yoga, prAna. Ponujamo tudi opremo za jogo, kvadri, čistila in torbe za jogo ...

Preverite ponudbo blazin za jogo in si preko spleta zagotovite kvalitetne joga izdelke. Brezplačna dostava opreme za jogo že naslednji dan!

Joga in praksa

Praksa joge je nepogrešljiva sopotnica vseh, ki želijo globlje prisluhniti sebi - svojemu telesu, umu, duhu. Razlogi za prakso joge so raznoliki, kot je obsežen sam pojem joge in raznolikost posameznikov; za nekatere je to način sprostitve, za druge telesna vadba, za tretje življenjska filozofija.

Pri nas boste našli joga blazine in pripomočke za jogo ali drugo vadbo – kvadri, trakovi, bolsterji, meditacijske blazine ... Vsi so izdelani iz ekoloških materialov, ki se lahko reciklirajo, saj želimo le najboljše za vas in naš planet.

Izberite med svetovno priznanimi trajnostnimi znamkami: prAna, Manduka, ReYoga, Liforme, Yoga Design Lab, Lotuscraft.

S svojim znanjem in izkušnjami svetujemo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vaše jogijsko 'potovanje'. Zagotavljamo visoko kvaliteto izdelkov in strokoven pristop. Tu smo za vas!

Pri nas opremimo popolne 'zelence' na jogi, resne praktikante, joga učitelje, joga studie, centre za vadbo in vse ostale ljubitelje joge. Vedno smo na preži za novimi blagovnimi znamkami, izdelki, idejami. Če imate v mislih izdelek ali blagovno znamko, ki je nimamo - nam to sporočite in prejeli jo bomo!


Hitra vprašanja o jogi

Joga blazine (podloge) - Zakaj toliko variant?

Na voljo nam je veliko različnih stilov (tipov) prakse joge. Vsak stil ima svoje specifike, zaradi katerih so se oblikovale različne joga blazine oz. podloge. Z izbiro ustrezne joga podloge si olajšamo in optimiziramo vadbo. Podloge se razlikujejo med seboj glede na površino, debelino, dolžino, materiale, iz katerih so izdelane…

Več o joga blazinah (podlogah)?

Joga blazine (podloge) - Zakaj toliko variant?

Kako izbrati joga blazino

Na trgu je poplava raznih joga blazin. Različnih materialov, različnih dimenzij, cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen, zagotovo. Vas že sedaj boli glava, ko le razmišljate, katera bi bila prava za vas? Izbira ni tako zapletena in naporna, kot se zdi. Pomembno je, da izberete sebi ustrezno in uporabno joga podlogo, saj bo ta vaša redna sopotnica na praksi joge.

Ne glede na stil joge, izberite pripomočke, ki so izdelani iz naravnih in ekoloških materialov.  Na joga blazini preživimo kar precej časa v različnih prostorih (joga studio, narava, doma,...), dotikamo se jo z golo kožo, na njej se znojimo in ničkolikokrat na blazino pritisnemo tudi ustnice. Torej, ne le zaradi okolja, predvsem zaradi nas samih je pomembno, da je joga blazina iz čistih, neoporečnih materialov.

Katere pripomočke uporabljamo pri jogi?

Želiš varno napredovati v joga položajih ali si olajšati položaj, kjer telo potrebuje več podpore? Kvadri, joga trakovi, bolsterji, blazine, valji, odeje, blazinice za oči,… pripomočki, ki tvojo prakso joge (in drugih vadb) in meditacije popeljejo na višjo raven. Za ohranjanje čistoče tvoje blazine poskrbi posebno ekološko čistilo ali joga brisača. Za lažji transport in zaščito joga blazine in pripomočkov, pa poskrbi super joga torba.

Več o pripomočkih za jogo

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane