KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Žensko

Poglej kot

Izdelki 1-36 od 176

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Pillar ženske dolge pajkice
  Ocena:
  100%
  Cena: 37,45 € Običajna cena: 74,90 €
 2. Nogavice na prste Toesox LoLo Sport
  Ocena:
  100%
  Cena: 8,75 € Običajna cena: 12,50 €
 3. Nedrseče nogavice za jogo Toesox Luna FT
  Cena: 12,38 € Običajna cena: 16,50 €
 4. Nedrseče nogavice Toesox Elle Toesox
  Cena: 13,65 € Običajna cena: 19,50 €
 5. Visoke nedrseče nogavice na prste Crew
  Cena: 14,85 € Običajna cena: 16,50 €
 6. Nedrseče nogavice Tavi Kai
  Cena: 16,65 € Običajna cena: 18,50 €
 7. Pura Vida ženska kratka majica Stay Golden
  Cena: 22,72 € Običajna cena: 34,95 €
 8. Pura Vida kratka majica Live Free
  Cena: 22,37 € Običajna cena: 34,95 €
 9. Pura Vida kratka majica  Live by the Sun
  Cena: 22,72 € Običajna cena: 34,95 €
 10. Alpha Extreme nogavice
  Cena: 22,05 € Običajna cena: 24,50 €
 11. Pohodniške nogavice Tracker
  Ocena:
  90%
  Cena: 19,50 €
 12. Športne nogavice Breezer
  Ocena:
  90%
  Cena: 11,25 € Običajna cena: 12,50 €
 13. Nogavice iz moherja Breezer Ankle
  Ocena:
  100%
  Cena: 12,50 €
 14. Nogavice iz moherja Ventus
  Ocena:
  100%
  Cena: 15,75 € Običajna cena: 17,50 €
 15. Nogavice iz moherja Helia
  Ocena:
  100%
  Cena: 13,05 € Običajna cena: 14,50 €
 16. Terapevtske nogavice iz moherja Medi ++
  Ocena:
  100%
  Cena: 17,55 € Običajna cena: 19,50 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Ženska oblačila

Vzemite si trenutek in razmislite, kaj imate trenutno v omari. Ali so to udobna in funkcionalna oblačila? So iz varnih in prijetnih materialov? Premišljenih krojev? So izdelana v skladu z etičnimi in okolju prijaznimi merili?

Trajnostna oblačila

Naložba v trajnostna oblačila in dodatke se bo obrestovala tako vam, kot vašim bližnjim in širše – našemu okolju. Trajnostni izdelki so prihodnost in tu smo zaradi njih.

Preverite naše blagovne znamke, ki jim zaupamo. Postavite zdravje in dobro počutje na prvo mesto. Izberite udobna, prijetna in varna oblačila ter dodatke iz naravnih, recikliranih ali okolju prijaznih materialov.

Nosili jih boste ne le za rekreacijo in vadbo, temveč vsakdan – za službo, potep po mestu, srečanje s prijatelji.  

Udoben športni nedrček bo super izbira za vse vrste vadb, hkrati pa ga boste zaradi zadostne podpore prsim in prijetnega občutka materialov, lahko nosili tudi pod elegantno srajčko. Poleti ali med intenzivnejšo vadbo ga lahko nosite samostojno, z zanimivi detajli pa boste zagotovo pritegnili kak pogled več. Čez oblecite majico z dolgimi rokavi, z naramnicami, topek ali funkcionalno športno majico.

Gibanje boste dvignili na višjo raven s posebno oblikovanimi pajkicami ali hlačami, ki so premišljeno krojene za neovirano in lahkotno gibanje (plezanje, pohodništvo). In lahko jih boste oblekli tudi za zmenek ali službo.

Pajkice

Pajkice so oblikovane iz trpežnih, a mehkih materialov, s kompaktnimi pasovi, ploskimi šivi in trikotnim všitkom med nogami za maksimalno udobje. Za vse vrste vadb – pilates, tek, jogo, rekreacijo, različnih dolžin (capri, 7/8), materialov (bombaž, elastan, recikliran poliester), barv in vzorcev.  

Za hladnejše dni, izlete v hribe ali potovanja priporočamo multifukcionalna oblačila iz inovativnih materialov in merino volne, ki je res izjemna.

Merino volna je naravni izolator - greje pri nižjih temperaturah in hladi pri višjih temperaturah.

Ultra mehka, trpežna, dihajoča, udobna tkanina, ki se tudi po večdnevni nošnji ne navzame vonja. Nogavice, majica, pajkice, spodnje perilo – za športne aktivnosti ali vsakdan.

Nogavice

Vam med vadbo na blazini – pilates, joga, ples, balet drsi in zebe v stopala? Uporabljate joga blazino v studiu? Imamo rešitev - nedrseče nogavice, s patentiranim nedrsečim podplatom iz silikona.

Posebno oblikovane, da ostanejo na 'mestu' tudi v zahtevnih položajih.

Različnih oblik - na prste, brez prstov in gamaše, ki bodo grele vaše noge pred, med in po vadbi. Odlične za higensko bolj čisto vadbo v studiih - brez direktnega dotika stopal na površinah - blazini, napravi.

Jakne, puhovke

Jakna, puhovka, hoodie, tehnični flis vas bodo ščitili pri nižjih temperaturah ali pri vetrovnem in deževnem vremenu. Vsi zgornji deli so oblikovani tako, da jih lahko nosite kot športno ali dnevno oblačilo. Kroji poudarjajo žensko silhueto in zagotavljajo svobodno gibanje. Za zaščito pred in po vadbi, za sprehod v bližnji gozd, za potep po mestu.

Nikoli ni odveč imeti pri roki kape ali traku, kajne? Naj ti bo toplo. In da si ob tem lepa, ženstvena.  

Želimo, da se v oblačilih počutite udobno, da je občutek na koži prijeten, mehak, da ne povzroča neželenih reakcij na koži. Da vam dobro služijo.

Želimo, da podpirate okolje, da skupaj z nami spreminjate svet na bolje. Ker verjamemo v kvaliteto, v zeleno proizvodnjo, se zavzemamo za pošteno plačilo vsem vključenim – od proizvajalcev materialov do delavcev v proizvodnji, ker nam je mar za zdravje vseh in za čisto okolje.

 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane