KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Odeje, peštemalke, blazinice za oči

Poglej kot

15 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
  1. Odeja Moher
    Cena: 139,50 € Običajna cena: 155,00 €
36
  • 36
  • Vse
na stran

Odeje, peštemalke, blazinice za oči

Blazinice za oči

Naravne blazinice so polnjene z ekološko pridelanimi polnili: luščinami, cvetovi sivke. Sproščujoči vonj vas zaziblje v miren spanec ali globoko sprostitev po napornem dnevu. Pomirja utrujene oči ter z vonjem vpliva na sproščanje mentalnih in telesnih napetosti.

Nepogrešljiva oprema za sproščanje pri jogi, meditaciji, pred spanjem, za potovanje in ob uporabi mobitelov, računalnikov za utrujene oči.

Odeje za meditacijo

Odeja vam bo kot odeja za meditacijo in sproščanje. Zložite jo, zvijte jo in dobili boste super blazino za glavo ali podporo v položajih. Nepogrešljiva v joga studiu, doma, pikniku in na poti. Zelo mehka, udobna, nežna do kože, hkrati pa zelo trpežna.

Paštemalka / Turška brisača

Turška brisača, odeja paštemalka je super uporabna kot brisača za vadbo, kot meditacijski šal ali kot navaden šal za vsak dan, brisača za na plačo, piknik dekca,...

Peštemalke niso klasične brisače iz frotirja, pa  čeprav so prav tako vpojne. Peštemalka je brisača, ki se v Turčiji uporablja za hamam (turško savno, spa) ali kot pregrinjalo za posteljo, zofo in to že stoletja. Tkane so zelo tesno, gosto, zato so izjemno močne in vzdržljive. Imajo stilsko ročno izdelane resice, zaradi katerih so videti elegantnejše in hkrati bolj tradicionalno. Ker so peštemalke tkane »ravno«, so lahke in zavzamejo zelo malo prostora, zaradi česar so popoln sopotnik na naših popotovanjih. So idealne za naše naslednje počitnice, lahko jih zvijete in tako so idealno pakirane, se ne mečkajo in res zasedejo zelo malo prostora.

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane