Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Moško

Kupujte po
Poglej kot

Izdelki 1-24 od 89

24
 • 24
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
 • Velikost
 • Znamka
Položaj
 1. prAna Pillar Rock hlače
  Cena: 94,45 € Običajna cena: 104,94 €
 2. Terapevtske nogavice iz moherja Medi ++
  Cena: 17,55 € Običajna cena: 19,50 €
 3. Moške boksarice iz merino volne Anatomica
  Cena: 31,96 € Običajna cena: 39,95 €
 4. Nogavice Low rise s prsti (Full Toe)
  Cena: 13,05 € Običajna cena: 14,50 €
 5. Nogavice Ankle Grip s prsti (Half Toe)
  Cena: 13,05 € Običajna cena: 14,50 €
 6. Alpha Extreme nogavice
  Cena: 22,05 € Običajna cena: 24,50 €
 7. Športne nogavice Breezer
  Cena: 11,25 € Običajna cena: 12,50 €
 8. Moška kratka majica Wolf Pack Journeyman
  Cena: 32,31 € Običajna cena: 35,90 €
 9. Moška kratka majica Dirtbag Pocket
  Cena: 21,54 € Običajna cena: 35,90 €
 10. Journeyman Trucker kapa s šildom
  Cena: 31,46 € Običajna cena: 34,95 €
 11. Moški Hoody, jopica s kapuco Stacked
  Cena: 55,97 € Običajna cena: 79,95 €
 12. Moška majica iz organskega bombaža Ridge
  Cena: 35,97 € Običajna cena: 59,95 €
Poglej kot

Izdelki 1-24 od 89

24
 • 24
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
 • Velikost
 • Znamka
Položaj

Moška oblačila

Vzemite si trenutek in razmislite, kaj imate trenutno v omari. Ali so to udobna in funkcionalna oblačila? So iz varnih in prijetnih materialov? Premišljenih krojev? So izdelana v skladu z etičnimi in okolju prijaznimi merili?

Naložba v trajnostna oblačila in dodatke se bo obrestovala tako vam, kot vašim bližnjim in širše – našemu okolju. Trajnostni izdelki so prihodnost in tu smo zaradi njih. Preverite naše blagovne znamke, ki jim zaupamo. Postavite zdravje in dobro počutje na prvo mesto. Izberite udobna, prijetna in varna oblačila ter dodatke iz naravnih, recikliranih ali okolju prijaznih materialov. Nosili jih boste ne le za rekreacijo in vadbo, temveč vsakdan – za službo, potep po mestu, srečanje s prijatelji.  

Brez tradicionalnega t-shirta res ne gre. Najbolj uporaben kos moške garderobe. Za vsako priložnost. Službo, tek, zabavo s prijatelji ali plezalne podvige. Za zahtevnejše športne aktivnosti je seveda primernejša majica iz inovativnih in funkcionalnih materialov - poliester, merino, elastan, vodoodbojni, hitrosušeč material.

Pri plezanju in podvigih v steni, ko je pot do pravega oprimka izziv, bodo potrebne trpežne in elastične hlače. Takšne bodo primerne tudi za ostale avanture v naravi. V hladnejših dneh vas bodo grele žametne hlače, ki so zaradi dodanega elastana mehke in ravno prav raztegljive. Obiskujete vadbo joge ali pa izvajate asane doma? Joga in pajkice niso le za ženske. Vemo, da primerna oprema olajša prakso, zato pri nas najdete super krojene dolge hlače za jogo iz naravnih materialov - konoplje ali bombaža. Za vročo jogo ali poletne dni pa so na voljo kratke hlače.

Za hladnejše dni, intenzivnejše športne aktivnosti, izlete v hribe ali potovanja priporočamo multifukcionalna oblačila iz inovativnih materialov in merino volne, ki je res izjemna. Merino volna je naravni izolator - greje pri nižjih temperaturah in hladi pri višjih temperaturah. Ultra mehka, trpežna, dihajoča, udobna tkanina, ki se tudi po večdnevni nošnji ne navzame vonja. Nogavice, majica, pajkice, spodnje perilo – za športne aktivnosti ali vsakdan.

Vam med vadbo na blazini – pilates, joga, ples, balet drsi in zebe v stopala? Uporabljate joga blazino v studiu? Imamo rešitev - nedrseče nogavice, s patentiranim nedrsečim podplatom iz silikona. Posebno oblikovane, da ostanejo na 'mestu' tudi v zahtevnih položajih. Različnih oblik - na prste, brez prstov in gamaše, ki bodo grele vaše noge pred, med in po vadbi. Odlične za higensko bolj čisto vadbo v studiih - brez direktnega dotika stopal na površinah - blazini, napravi.

Jakna, puhovka, hoodie, tehnični flis vas bodo ščitili pri nižjih temperaturah ali pri vetrovnem in deževnem vremenu. Vsi zgornji deli so oblikovani tako, da jih lahko nosite kot športno ali dnevno oblačilo. Za zaščito pred in po vadbi, za sprehod v bližnji gozd, za potep po mestu. Pa ne pozabimo na glavo, zaščitite se pred mrazom in vetrom s toplo kapo ali kapo s šiltom.

Želimo, da se v oblačilih počutite udobno, da je občutek na koži prijeten, mehak, da ne povzroča neželenih reakcij na koži. Da vam dobro služijo. Želimo, da podpirate okolje, da skupaj z nami spreminjate svet na bolje. Ker verjamemo v kvaliteto, v zeleno proizvodnjo, se zavzemamo za pošteno plačilo vsem vključenim – od proizvajalcev materialov do delavcev v proizvodnji, ker nam je mar za zdravje vseh in za čisto okolje.

 

 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane