KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Moško

Poglej kot

Izdelki 1-36 od 113

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Rokavice iz kuhane volne Himalaya
  Ocena:
  100%
  Cena: 37,07 € Običajna cena: 52,95 €
 2. Nedrseče nogavice Maddie Lowrise Grip
  Cena: 13,05 € Običajna cena: 14,50 €
 3. Tavi Luanna nedrseče nogavice
  Cena: 14,69 € Običajna cena: 16,50 €
 4. Moška kratka majica Trespass Graphic
  Ocena:
  100%
  Cena: 17,47 € Običajna cena: 24,95 €
 5. Moška kratka majica Trespass Motorway
  Cena: 16,22 € Običajna cena: 24,95 €
 6. Moška kratka majica Trespass Glentress
  Cena: 16,22 € Običajna cena: 24,95 €
 7. Moški pulover s kapuco prAna Patch Hoodie
  Cena: 38,47 € Običajna cena: 69,95 €
 8. Moški puli Goodwin Trespass
  Cena: 31,47 € Običajna cena: 44,95 €
 9. Anorak Qikpac Trespass
  Cena: 32,47 € Običajna cena: 49,95 €
 10. Softshell brezrokavnik Vassus Trespass
  Cena: 32,97 € Običajna cena: 59,95 €
 11. Moška lahka puhovka Whitman Trespass
  Ocena:
  100%
  Cena: 77,97 € Običajna cena: 119,95 €
 12. Moška puhovka Vaude Kabru Light
  Cena: 160,97 € Običajna cena: 229,95 €
 13. Moška puhovka Oskar Trespass
  Ocena:
  100%
  Cena: 44,98 € Običajna cena: 89,95 €
 14. Moška puhovka s kapuco Clip Trespass
  Cena: 39,98 € Običajna cena: 99,95 €
 15. Moška topla jakna, bunda Iggley Trespass
  Cena: 60,47 € Običajna cena: 109,95 €
 16. Moška puhovka Whitney prAna
  Cena: 139,98 € Običajna cena: 279,95 €
 17. Moške kratke hlače Rawson Trespass
  Cena: 27,97 € Običajna cena: 39,95 €
 18. Stretch Zion moške kratke hlače
  Cena: 47,94 € Običajna cena: 79,90 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Moška oblačila

Ste radi v udobnih in funkcionalnih oblačilih? Potem vam je blizu sproščen stil, ki je uporaben tako za športne aktivnosti kot za delo.

Ali poznate materiale iz katerih so vaša oblačila? So izdelana v skladu z etičnimi in okolju prijaznimi merili?

Naložba v trajnostna oblačila in dodatke se bo obrestovala tako vam, kot vašim bližnjim in širše – našemu okolju. Trajnostni izdelki so prihodnost in tu smo zaradi njih. Preverite naše blagovne znamke, ki jim zaupamo. Postavite zdravje in dobro počutje na prvo mesto.

Izberite udobna, prijetna in varna oblačila ter dodatke iz naravnih, recikliranih ali okolju prijaznih materialov. Nosili jih boste ne le za rekreacijo in vadbo, temveč vsakdan – za službo, potep po mestu, srečanje s prijatelji.

Kratke majice, T-shirt

Kaj ne sme manjkati v moški garderobni omari?

Brez tradicionalnega T-shirta res ne gre. Najbolj uporaben kos moške garderobe. Za vsako priložnost. Službo, tek, zabavo s prijatelji ali plezalne podvige. Za zahtevnejše športne aktivnosti je seveda primernejša majica iz inovativnih in funkcionalnih materialov - poliester, merino, elastan, vodoodbojni, hitrosušeč material.

Hlače

Pri plezanju in podvigih v steni, ko je pot do pravega oprimka izziv, bodo potrebne trpežne in elastične hlače. Takšne bodo primerne tudi za ostale avanture v naravi. V hladnejših dneh vas bodo grele žametne hlače, ki so zaradi dodanega elastana mehke in ravno prav raztegljive.

Če ste praktikant joge, naj vam zaupamo, da joga oblačila niso le za ženske. Vemo, da primerna oprema olajša prakso, zato pri nas najdete super krojene dolge hlače za jogo iz naravnih materialov - konoplje ali bombaža. Za vročo jogo ali poletne dni pa so na voljo kratke hlače.

Merino volna

Za hladnejše dni, intenzivnejše športne aktivnosti, izlete v hribe ali potovanja priporočamo multifukcionalna oblačila iz inovativnih materialov in merino volne, ki je res izjemna. Merino volna je naravni izolator - greje pri nižjih temperaturah in hladi pri višjih temperaturah. Ultra mehka, trpežna, dihajoča, udobna tkanina, ki se tudi po večdnevni nošnji ne navzame vonja. Nogavice, majica, pajkice, spodnje perilo – za športne aktivnosti ali vsakdan.

Nogavice na prste 

Za vse, ki jim med vadbo na blazini drsi ali pa zebe v stopala, so odlične nogavice na 5 prstov. Te nogavice razširijo stopala, da ste trdno na tleh in omogočajo dober oprijem v vsakem položaju. Na stopalu imajo namreč silikonske pikice.

Izbiraš lahko med različnimi oblikami - na prste, brez prstov in gamaše, ki bodo grele vaše noge pred, med in po vadbi. Odlične za higensko bolj čisto vadbo v studiih - brez direktnega dotika stopal na površinah - blazini, napravi.

Jakna, puhovka

Jakna, puhovka, hoodie, tehnični flis vas bodo ščitili pri nižjih temperaturah ali pri vetrovnem in deževnem vremenu. Vsi zgornji deli so oblikovani tako, da jih lahko nosite kot športno ali dnevno oblačilo. Za zaščito pred in po vadbi, za sprehod v bližnji gozd, za potep po mestu. Pa ne pozabimo na glavo, zaščitite se pred mrazom in vetrom s toplo kapo ali kapo s šiltom.

Želimo, da se v oblačilih počutite udobno, da je občutek na koži prijeten, mehak, da ne povzroča neželenih reakcij na koži. Da vam dobro služijo. Želimo, da podpirate okolje, da skupaj z nami spreminjate svet na bolje. Ker verjamemo v kvaliteto, v zeleno proizvodnjo, se zavzemamo za pošteno plačilo vsem vključenim – od proizvajalcev materialov do delavcev v proizvodnji, ker nam je mar za zdravje vseh in za čisto okolje.

 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane