KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Magic Rainbow Superfood

Poglej kot

33 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Superhrana, Superfood

Za svoje zdravje, telo, imunski sistem bi morali skrbeti bolj kot kdaj koli prej. Hiter tempo življenja, stres, veliko »prazne« hrane ali pa preveč nasičene s sladkorji, škodljivimi maščobami... Zelenjava in sadje v trgovinah velikokrat vsebujejo ogromno pesticidov, težkih kovin in še in še snovi škodljivih ... Zato je skrb kaj vnesemo v naše telo še toliko bolj pomembna.

Na trgu je poplava izdelekov za obogatitev naših jedilnikov, prehranskih dodatkov v razno raznih oblikah. Seveda je precej odličnih. Veliko pa jih je tudi le prodajno usmerjenih in v resnici ne prispevajo k bolj zdravi prehrani. Pri Magic Rainbow Superfood-u smo vrsto let raziskovali, iskali, da bi našli »drugačne« dodatke k prehrani. Naravne, rastlinske, zupanja vredne. Nismo želeli biti le posredniki in kupovati poceni »razsuti tovor«, pakirati v lepe embalaže in prodajati naprej. Preizkusili smo mnogo produktov. Se povezali z različnimi dobavitelji in proizvajalci. Bilo je nekaj obetavnih, a vedno nam je nekaj manjkalo.

Organsko je novo normalno

Leta 2022 se nam je nasmehnila sreča in našli smo plantažo v Indiji, ki ima več desetletij dolgo tradicijo v pridelavi ekoloških rastlin oz. z eno besedo, superživil, superfood. Plantaža v Indiji, kjer pridelujejo »naša« superživila svojih posevkov ne škropi s pesticidi ali insekticidi! Vsa pridelava je popolnova organska, ekološka. Izdelki so povsem brez kemikalij. Naša superživila so pridobljena iz naravnih surovin, 100% rastlinskih, zato so primerna tudi za vegane.

Superživila Magic Rainbow Superfood so pridobljena iz superživil, kot so zelenjava, sadje ali žitarice. Z različnimi postopki, kot so sušenje, lifoliziranje, in še z nekaj drugimi naprednimi tehnologijami jih »spremenijo« v prah. Vsako živilo obdelajo tako, da v obliki prahu ohrani enako količino hranil, vitaminov in mineralov, kot jih živilo ima v sveži obliki.

Ideja naših superživil je prihraniti čas in olajšati uživanje visoko hranljive hrane, bogate z vitamini, minerali, antioksidanti, vlakininami... Zato je priporočljivo, da jih vključite v vašo redno prehrano za izboljšanje vašega zdravja in počutja. Le kdo, če ne Indija, dežela začimb, barvitosti, ajurvede, tradicije, bi lahko bil vodilni na tem področju. V Indiji so mojsti, da najbolj preprosto jed začinijo in obogatijo tako, da je barvita, privlačna za oko, okusna in zdrava. Njihove »koreninice« so resnično čarobne.

Magic Rainbow Superfood

Zakaj izbrati super živila Magic Rainbow?

1. Kaj delajo superživila?

Superživila v prahu pomagajo telesu zadovoljiti dnevne potrebe po vitaminih, mineralih, antioksidantih, ki so potrebni za zdrav vsakdan. Uživamo zelo različno hrano. Nekateri jedo veliko mesa, drugi so vegani, nekateri posegajo po preveč sladkih jedeh,... Naša hrana se razlikuje tudi glede na regije kjer živimo oz. države. Pomislite koliko zelenjave, sadja, rib pojedo v Italiji, Grčiji, Španiji,... in koliko na severu Evrope. Otroci morda ne marajo zelenjave,... Ne glede na vse, lahko si pomagamo s superživili! Superživila počnejo prav to! Zagotovijo nam bistvena vitalna hranila, ki jih vaše telo potrebuje.

2. Ali so superživila varna?

Pri uživanju superživil v prahu ni tveganj, temveč nam bodo le pomagali v vseh drugih pogledih. Naša superživila so 100% rastlinska! So pridelana brez pesticidov, kemikalij,...nimajo dodanih barvil, ojačevalcev okusov ali česarkoli drugega, kar naravno. Priporočljivo je upoštevati dnevno dozo (je dopisano pri vsakem artiklu), saj pretiravanje na kateremkoli področju ni zdravo. (Si predstavljate, da pojeste 2 kg čokolade na dan? In na nobeni čokoladi ni omenjenega priporočljivega dnevnega vnosa.) Seveda pa, če imate kakršnekoli posebnosti, zdravstvene težave, alergije,....mora vsak posameznik sam presoditi o uporabi le teh. V kolikor niste prepričani se vedno posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim svetovalcem. Vsak posameznik je izključno sam odgovoren za uporabo superživil.

3. Zakaj potrebujete superživila?

Naš vsakdan je običajno precej stresen. Naš življenjski tempo je izjemno hiter. Imamo natrpane urnike in zelo malo minut, da narežemo zelenjavo in sadje, ju damo v mešalnik, dodamo potrebne dodatke, po možnosti še okrasimo ter zaužijemo. Velikokrat preskočimo zajtrk, tekom dopoldneva zaužijemo le nekaj malenkosti (po možnosti sladkarije),... Naša hrana je osiromašena, naše telo pa potrebuje vitamine, minerale, antioksidante, da nas zaščiti in omogoči normalno, zdravo delovanje. Superživila nam olajšajo življenje! Lahko z lahkoto začnemo dneve s čajno žličko praška superživila, ki ga dodamo v čaj, vodo, jogurt,... In telesu damo »material« za bolj zdravo delovanje.

Bodite izvirni in vaše jedi in pijače odenite v mavrico!

Naša superživila na naš jedilnik prinašajo obilico zdravja in pisano mavrico prav vsak dan. Predstavljajte si, da v limonado daste le malce zmajevega sadeža – dobili boste čudovito roza limonado! Magnet za otroke, na vaši zabavi pa boste blesteli kot vrhunski barman v pripravi mavričnih koktajlov.
Možnosti je neskončno:

  • obarvajte mlečni gres ali mlečni riž, palačinke, vaflje... – otroci bodo v hipu vse pojedli
  • pripravite si pisan biskvit za torto
  • za odrasle lahko pripravite pisane žgane pijače, le malce »čarobnega prahu« primešajte,...
  • jutranji smuti bo še boljši, če bo v živahnih barvah – energija zagotovljena

Magic Rainbow Superfood

Izdeleki Magic Rainbow Superfood niso namenjen zdravljenju katere koli bolezni. Namenjeni so obogatitvi naše prehrane. So vir pravih vitaminov, mineralov, antioksidantov, hranil,...
Vsak posameznik mora sam presoditi o uporabi le teh. V kolikor niste prepričani se vedno posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim svetovalcem. Vsak posameznik je izključno sam odgovoren za uporabo superživil. Nobenih izdelkov iz skupine Magic Rainbow Superfood ne moremo zakonsko predpisati.

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane