KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Blazine za meditacijo

Poglej kot

15 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Manduka meditacijska blazina
  Cena: 70,16 € Običajna cena: 77,95 €
 2. Yoga Bolster za jogo
  Cena: 55,21 € Običajna cena: 64,95 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Bolsterji za meditacijo, zafus in meditacijske blazine

Ustvarite svoj prostor z zbirko udobnih blazin za meditacijo. Popoln dodatek obnovitveni vadbi joge ali meditacije, naša zbirka udobnih zafus in meditacijskih blazin.

Ne glede na to, ali iščete različne pisane blazine za meditacijo, imamo na zalogi obsežno zbirko blazin različnih oblik, velikosti in barv.

Od manjših blazin, kot je zafus, do večjih blazin za meditacijo, vključno z zabutoni, vzglavniki in več – vsaka od naših blazin za meditacijo je zasnovana tako, da vam nudi udobje in vas ohranja v sproščenem stanju dlje časa.

Blazina za meditacijo in dihalne vaje omogoča sproščeno sedenje. Blazina za meditacijo lahko uporabljate v položaju lotusa, pol-lotusa ali v pozi na kolenih.

Nekatere priljubljene blagovne znamke bolsterjev za jogo in meditacijo

Klopca za meditacijo

Klopca za meditacijo podpira pokončna drža telesa v meditaciji in omogoča globoko trebušno dihanje. Klopca pomaga dvigniti boke, da se s koleni dotaknete tal in ohranjate hrbtenico poravnano.


Kako izbrati pravi bolster za jogo?

Bolster pri jogi uporabljamo za podporo v različnih asanah. Podobno kot ostali pripomočki za jogo (kvader, odeja, trak, valj,...), nam bolster pomaga razbremeniti dele telesa v asani ali ko prehajamo v določeno asano.

Bolsterji se najpogosteje uporabljajo v obnovitveni, restorativni jogi. Pomagajo pri podpori telesa, zagotavljajo udobje, iz z njihovo pomočjo dosežemo boljše delovanje krvnega obtoka.

Priročnik za lažjo izbiro joga bolsterja

Kako izbrati pravi bolster za jogo?

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane