Viseče mreže

Viseče mreže

Viseča mreža je nepogrešljiv kos opreme vsakega, ki ljubi udobje in sproščanje. Grand Trunk viseče mreže so zaradi svoje trpežnosti, majhenga volumna zložene mreže in nizke teže še nepogrešljiv kos opreme za popotnike. V njih lahko udobno spite. Varni pred žuželkami na tleh. Lahko pa si dokupite tudi mrežo proti komarjem in ostalim nadležnim mrčesom. Vise ... Preberi več >>

Izdelkov: 5

na stran

Izdelkov: 5

na stran

Viseča mreža je nepogrešljiv kos opreme vsakega, ki ljubi udobje in sproščanje. Grand Trunk viseče mreže so zaradi svoje trpežnosti, majhenga volumna zložene mreže in nizke teže še nepogrešljiv kos opreme za popotnike. V njih lahko udobno spite. Varni pred žuželkami na tleh. Lahko pa si dokupite tudi mrežo proti komarjem in ostalim nadležnim mrčesom.

Visečo mrežo lahko uporabljate na poti, domači terasi, vrtu. Lahko jo pričvrstite med drevasa, stebre, avto,..kamorkoli, le da imate dve dovolj močni sidrišči. Lahko izbirate visečo mrežo za dve osebi ali visečo mrežo za eno osebo.

Grand Trunk vam nudi doživljenjsko garancijo na njihove produkte. Ja, res so tako vzdržljivi! Njihove viseče mreže so iz lahkega umetnega matariala, kateri se izredno hitro suši in odlično diha. Tudi po celodnevnem uživanju v viseči mreži na vročini, ne boste preznojeni. Tkanina je mehka in udobna! Tako prijetna, da jo lahko uporabimo tudi kot lahko odejo. Ste vedeli, da je linija visečih mrež TRUNKTECH ™ nepremočljiva in nam v slabem vremenu lahko služi tudi kot streha, zasilno zavetišče!

Odpravite se avanturi naproti! Tam zunaj vas čaka neskončno doživetij!