KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Grand Trunk

Poglej kot

6 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Potovalna viseča mreža TRUNKTECH - za dve osebi
  Ocena:
  100%
  Cena: 55,97 € Običajna cena: 79,95 €
 2. Trakovi Trunk za hitro in enostavno pričvrstitev viseče mreže
  Ocena:
  100%
  Cena: 31,46 € Običajna cena: 34,95 €
 3. Viseča mreža z zaščito pred komarji
  Ocena:
  100%
  Cena: 89,96 € Običajna cena: 99,95 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Viseče mreže za eno ali dve osebi Grand Trunk

Leta 2001 je ustanovitelj in velik avanturist Kevin Kaiser, trgu razkril svojo ljubezen po doživetjih. Viseče mreže Grand Trunk so nastale iz njegovih lastnih potreb, po vrhunski opremi na terenu. Bili so pionirji na področju najlonskih visečih mrež.

Trgu so želeli ponuditi lahko in vzdržljivo visečo mrežo. Da jo bo popotnik lahko vedno imel s seboj, z nizko težo in majhnim volumnom. Da bo udobna, za užitke, sprostitev in za spanje. Da jo bo mogoče hitro in enostavno pričvrstiti na različna sidrišča.

Bodite vedno pripravljeni, da lahko uživate v vsakem momentu. Ko se na poti izgubimo in odkrijemo nove, nepričakovane stvari, ob vsem tem pa neskončno uživamo.... Sami si rišemo zemljevid. Izberite srečo!

Grand Trunk viseče mreže imajo doživljenjsko garancijo. Tako zelo so prepričani v vrhunsko tehnologijo materiala in izdelave. Material TRUNKTECH ™ je tudi vodoodporen in tako nam viseča mreža v slabem vremenu lahko služi tudi kot streha, kot zasilno zavetišče. Material pa je tako mehak in prijeten, da jo lahko uporabimo tudi kot lahko odejo.

Čiščenje in vzdrževanje viseče mreže

Visečo mrežo lahko operete ročno. V vedno z hladno oz. mlačno vodo dodajte malo blagega detergenta. Ročno operate oz. pomencajte madeže (ne uporabljajte krtač). Ožemite.

Ponovno namočite visečo vrežo v čisto vodo, sperite detergent in visečo mrežo obesite na vrv za perilo in posušite. Visečo mrežo Grand Trunk lahko operete tudi v pralnem stroju.

Uporabite program za občutljivo perilo. Ne uporabljajte centrifuge. Uporabite blag detergent. Ne uporabljajte mehčalcev, belil in drugih agresivnih sredstev. Visečo mrežo operite ločeno od drugih oblačil.

Pred pranjem odstranite karabina. Posušite na vrvi za perilo. Viseča mreža bo suha v manj kot 30ih minutah. Ne uporabljajte sušilnega stroja.

Sedaj pa ponovno pojdite ven in umažite svojo visečo mrežo ;)!

Opozorila za uporabo viseče mreže

Uporaba viseče mreže lahko predstavlja tveganje za padec. Pri namestitvi viseče mreže bodite pozorni in previdni. Priporočamo, da je ne namestite zelo visoko, do 45 cm od tal. A hkrati toliko visoko, da se pod vašo težo viseča mreža ne bo dotikala tal (s tem preprečite poškodbo vaše hrbtenice in poškodbo viseče mreže).

Vedno preverite pred uporabo, da vaša viseča mreža ni strgana ali natrgana. Da nima lukenj ali drugih poškodb. Preverite, da so trakovi za zapenjanje v dobrem stanju in da so pravilno nameščeni.

Priporočamo, da viseče mreže ne izpostavljate predolgo sončnim žarkom. Izognite se stiku viseče mreže z ostrimi predmeti (noži, škarje,..), vročimi predmeti (žar, cigarete,...).

Priporočamo, da ste v viseči mreži brez čevljev, saj ima določena obutev lahko precej oster podplat, ostre zakovice,... Tla pod visečo mrežo očistite, da ne bo ostrih skal, kamenja, trnja, ostrih vej,... V svojo visečo mrežo se usedite, uležite počasi in previdno. Zagotovite, da boste imeli obe roki prosti, da boste lahko obdržali ravnotežje. Prav tako, ko izstopate iz nje. Ne dovolite, da otroci uporabljajo visečo mrežo brez nadzora starejših oseb!

Viseče mreže Grand Trunk

Doživljenjska garancija viseče mreže

Grand Trunk oprema ne pozna meja, a ker nekateri od vas to težko verjamete, so pri Grand Trunk-u za vas „zastavili“ svojo življenjsko garancijo! Grand Trunk bo vsako napako v proizvodnji na izdelku brezplačno nadomestil z novim izdelkom, ob dokazilu o nakupu (računu).

Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od načrtovane zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.), (šivi, konstrukcija itd.). Vse to je zajeto v garanciji za življenjsko dobo izdelka Grand Trunk. Izraz Lifetime warranty oz. „doživljenjska garancija“ se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Žal to ne pomeni vaše življenjske dobe ali naše, temveč življenjsko dobo sestavnih delov, tkanin in materialov.

Medtem ko Grand Trunk izbira najboljše materiale, ki so na voljo za to, da so izdelki čim bolj trajni, se vsi materiali s časom razgradijo z uporabo in izpostavljenostjo okolju. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, od uporabe in kako dobro skrbite za izdelek. In ne po tem, koliko je izdelek star.

Več o Grand Trunk

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane