ADVENTNI KOLEDAR - VSAK DAN NOVO PRESENEČENJE

Toesox

Poglej kot

19 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Nogavice na prste Toesox LoLo Sport
  Ocena:
  100%
  Cena: 8,75 € Običajna cena: 12,50 €
 2. Nedrseče nogavice za jogo Toesox Luna FT
  Cena: 14,85 € Običajna cena: 16,50 €
 3. Toesox nogavice za ples Plie Barre Full Toe
  Cena: 18,80 € Običajna cena: 23,50 €
Poglej kot

19 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj

Toesox nogavice brez prstov za bosonoge športe

Toesox so nogavice za vse "bosonoge" športne aktivnosti – pilates, joga, ples, borilne veščine, fitness,… patentirani nedrseči podplat Toesox drži na vseh vrstah podlag, posebnost pa so 5prstne nogavice, ki omogočajo boljši oprijem in stabilnost.

Toesox nogavice - Zakaj?

Toesox

Razširite prste, dovolite, da noge zadihajo.

Že Sokrat je rekel: "Ko so ranjene naše noge, potem smo ranjeni celi.” Prav vsi smo že doživeli, kako lahko noge bolijo. Ne samo najbolj izpostavljeni bolečim nogam, kot so poklicni plesalci, plesalke, tudi v prav vsakdanjem življenju nas bolečine v nogah doletijo vse preveč pogosto.

Večer zunaj, v petah, v diskoteki ali pa na delovnem mestu (delo prodajalke, učiteljice, zdravnice…) in še ogromno je situacij, katere nam povzročajo bolečine v nogah. Tudi v povsem drugih športih se srečujemo s tem - mogoče le pomislite kakšne imate prste ko sezujete plezalne čevlje ali pa tekaške copate, gojzarje?

V stopalu je 26 kosti, 33 sklepov, več kot 100 mišic, kit, vezi…vse to, toliko vsega na precej majhnem delu našega telesa. Veliko se dogaja tam dol. In ni čudno, da nam stopala kričijo, da ne ravnamo prav. Dajmo jim pobagat!

S Toesox nogavicami lahko na zelo enostaven način storite prvi, zelo pomembni korak do boljšega počutja. Le nosite jih!

Razširimo prste

Da pozicioniramo vsak prst posebej ima svoj namen. To, da razširimo prste je nekaj najboljšega za naša stopala. S tem prste “prisilimo” da začnejo migati, delati. Ko razgibavamo prste, lajšamo nelagodje in bolečino v stopalih.

Takšno gibanje močno pomaga celo pri resni bolezni Neuroma Morton's ali neuroma prednjih nog (to je vnetje vzdolžnega živca v nogi, ki “nosi “občutke od prstov na nogah). Širjenje prstov poveča se prekrvavitev na nogah, poravnava kosti, krepi mišice.

Več o Toesox

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane