JESENSKI POPUSTI do -50%

Dostava

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 40€!

Za našo spletno trgovino dostavo izdelkov opravlja GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o. (v nadaljevanju GLS d.o.o.), ki dostavlja pakete v dopoldanskem času. Priporočljivo je, da zato vnesete naslov dostave na katerem se takrat nahajate.

Ponujamo 3 načine dostave oz. prevzema izdelkov:

  • Osebni prevzem v Kranju (Brezplačna dostava),
  • Prevzem na Parcel shop-u (v opombe pri oddaji naročila vpišete željeno Parcel shop,
  • Dostava na vaš naslov.

Potek dostave

Dostavljavec vam ob prvem neuspešnem poskusu dostave pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01 500 11 90). V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na telefonsko številko 01 500 11 90 ali pa jim pišite na e-mail info@gls-slovenia.com in se dogovorite za čas dostave paketa. Lahko pa se tudi dogovorite, da vam vaš paket dostavi v paketno trgovino (Parcel Shop), kjer ga lahko prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.

Pri plačilu kupnine - odkupnine GLS ne zaračunava nobene provizije oz. nobenih dodatnih stroškov!

V kolikor ne boste stopili v stik z dostavljavcem, vam bo ta pošiljko poskušal ponovno dostaviti peti delovni dan (po prvem poskusu dostave). V primeru, da ponovna dostava ne bo uspešna, se paket vrne pošiljatelju.

Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotavljamo, da naročeno blago izročimo pravemu naročniku.

GLS SLOVENIA - Parcel shop / paketne trgovine

Parcel Shop pomeni mesto, kjer lahko fizične osebe prevzamejo paket (z ali brez odkupnine). Trenutno storitev Parcel Shop ponujajo preko partnerjev:

  • Tobačna 3DVA, d.o.o.
  • OMV Slovenija, d.o.o.
  • O1S d.o.o.

Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za njihovo varnost popolnoma odveč.

Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 7 dni. In v paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče le z gotovino (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini). Seznam paketnih trgovin se nahaja na povezavi podjetja GLS d.o.o..

Ali je možno osebno prevzeti paket?

Paket lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici. Pri dostavi označite možnost "Osebni prevzem". V tem primeru je dostava brezplačna.

Send to Europe!

Free Shipping on orders over 99,99 € for countries below:

Country Estimated delivery time Cost in €
Austria 1-2 11,5 €
Belgium 2-3 11,5 €
Czech Republic 2-3 15,5 €
Denmark 2-3 13 €
France 2-3 15,5 €
Germany 1-3 11,5 €
Hungary 1-2 15,5 €
Italy 1-3 13 €
Lithuania 4-5 15,5 €
Luxembourg 2-3 11,5 €
Netherlands 2-3 11,5 €
Poland 2-3 15,5 €
Slovakia 1-2 15,5 €
Slovenia 1-2 4 €
UK 2-3 15,5 €

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte:

Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenia - EU

Tel.: 040 728 330
pon. – pet. 8:00 – 15:00
E-mail: info@jogaline.si

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane