KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Noži Opinel

Poglej kot

22 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Lupilec za krompir, jabolko…
  Cena: 8,05 € Običajna cena: 11,50 €
 2. Outdoor žepni nož Opinel
  Cena: 24,75 € Običajna cena: 27,50 €
 3. Žepni nož Opinel Stainless Steel
  Cena: 10,62 € Običajna cena: 11,80 €
 4. Žepni nož Opinel Olive Stainless steel
  Cena: 16,16 € Običajna cena: 17,95 €
 5. Nož za mazanje Opinel Spreader N°117
  Cena: 7,65 € Običajna cena: 8,50 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Noži Opinel

Opinel so priljubljeni francoski žepni noži, ki se pogosto uporabljajo za aktivnosti na prostem, kot so kampiranje, planinarjenje, ribolov ali za vsakodnevno uporabo v gospodinjstvu. Noži Opinel so znani po svoji preprostosti in funkcionalnosti ter elegantnem, klasičnem dizajnu.

Noži Opinel so izdelani iz kakovostnega jekla, ki zagotavlja dolgotrajno ostrino noža in odpornost na korozijo. Oštrica noža se enostavno odpira in zapira s pomočjo značilne zaponke, ki se nahaja na ročaju noža. Ročaj je izdelan iz bukovega lesa, ki zagotavlja udoben in varen oprijem.

Opinel noži so na voljo v različnih velikostih, od majhnih nožev, ki se enostavno prilegajo v žep, do večjih nožev, ki so primerni za kampiranje in druge aktivnosti na prostem. Nekateri modeli imajo dodatne značilnosti, kot so nazobčana oštrica za lažje rezanje vlaknastih materialov ali odpirač za steklenice.

Opinel noži so praktični in zanesljivi noži, ki so priljubljeni med ljubitelji narave, pa tudi med vsemi, ki iščejo kakovosten nož za vsakodnevno uporabo.

Opinel

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane