KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Yoga Design Lab

Poglej kot

21 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Trak za jogo YDL
  Ocena:
  100%
  Cena: 18,70 € Običajna cena: 22,00 €
 2. Yoga Wheel - valj za jogo
  Ocena:
  100%
  Cena: 57,60 € Običajna cena: 64,00 €
 3. Infinity joga blazina 5mm (180cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 86,40 € Običajna cena: 96,00 €
 4. Joga brisača Hot yoga Yoga Design Lab
  Ocena:
  100%
  Cena: 40,76 € Običajna cena: 50,95 €
 5. Kvader za jogo iz naravne plute
  Cena: 17,60 € Običajna cena: 22,00 €
 6. Joga podloga Combo 3.5mm (178cm)
  Cena: 68,80 € Običajna cena: 86,00 €
 7. Yoga Bolster za jogo
  Cena: 55,21 € Običajna cena: 64,95 €
 8. Mala brisača PET Hand Towel
  Cena: 15,96 € Običajna cena: 19,95 €
 9. Joga set Yoga Design Lab #1

  Cena: 29,76 € Običajna cena: 44,00 €

  Ni na zalogi
 10. Joga blazina iz naravne plute 3.5mm (178cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 67,20 € Običajna cena: 84,00 €
 11. Joga blazina iz naravne plute 5.5mm Yoga Design Lab (178cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 65,80 € Običajna cena: 94,00 €
 12. Travel 1.5mm potovalna joga blazina (178cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 54,00 € Običajna cena: 60,00 €
 13. Curve yoga mat Yoga Design Lab 3.5mm (198cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 89,25 € Običajna cena: 119,00 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Yoga Design Lab blazine in pripomočki za jogo

Yoga Design Lab prinaša svežino v svet jogijskih pripomočkov - barvitost, potiski, živahni in umirjeni vzorci na jogijskih podlogah, brisačah in trakovih. Vsi produkti so narejeni s spoštovanjem do okolja iz recikliranih plastenk, biorazgradljivega kavčukovca, barv na vodni osnovi.

Z ljubeznijo iz Balija

Yoga desing lab

Joga je koristna. Joga je trendi.

V svetu joge je poleg funkcionalnosti produktov pomembna ekološka nota a tudi estetika produktov. Lepo, da vodilne blagovne znamke v svetu joge poudarjajo varovanje okolja in tudi varovanja ljudi vpletenih v proces produkcije. Vodilne blagovne znamke, kot so prAna, Manduka, Liforme, Yoga Design Lab, ReYoga in verjetno smo zgrešili še koga.

Zagotavljajo da so njihovi produkti biorazgradljivi, da jih je mogoče reciklirati, da njihov kavčuk NE prihaja iz amazonskih gozdov, bombaž je pridelan na organski način, čedalje več je konoplje, katera je še “čistejša” za okolje, poliester je recikliran (velikokrat celo napišejo iz kolikih plastenk je produkt izdelan)

Njihovi artikli so etikitirani z raznimi certifikati, kot je Pravična trgovina, Bluesign certifikat, ti vodilni proizvajalci sodelujejo in podpirajo lokalne skupnosti…. Torej tu ni dvoma. Veliki dajejo pozornost naši prihodnosti in prav je tako! To, da so artikli funkcionalni, je samoumevno. Le kako bi lahko ne bili. Za vsem tem stojijo leta in leta razvoja, bogate izkušnje posameznikov, raziskave…

Kaj je trend v jogi? Je to sploh pomembno?

V neki meri je. Saj to velikokrat pospeši razvoj novih materialov, novih praks. Še pred kratkim so bile joga blazine precej dolgočasnih barv. Ena izmed prvih, ki je na trg lansirala joga blazine s potiskom je bila prAna. Njihova E.C.O. Henna joga blazina je še vedno ena izmed globalno najbolj prodajanih joga blazi. Tudi Mandukine joga blazine so zadnje sezone precej pisane. Liforme s svojim sistemom linij na joga blazini (zemljevidom skozi asane) je prepoznavna vsem.

Vse te blazine so nudile odličen, dober oprijem med prakso joge. In nekje vmes je ponovno prAna poslala na trgo najčudovitejše joga blazine za tisti čas. Printed Microfibra so se imenovale oz. se imenujejo, saj so še vedno v kolekciji. To so bile takšne, z vrhnjo plastjo iz mikrovlaken.

Iz microfiber materiala. Ta material je mogoče potiskati s kakršnim vzorcem želimo.

Kmalu so prAni sledile tudi ostale blagovne znamke. In ta hip je takšnih joga blazin na trgu kar precej. Pazite le na kakšen način in res iz kakšnih materialov so narejene. Zelo veliko takšnih joga blazin je ekološko zelo spornih in mogoče zaradi potiskov s sumljivimi barvami celo zdravju škodlivih.

Zaupajte uveljavljenim, ti si ne morejo privoščiti napak in slabega glasu.

Oprijem joga blazin iz microfiber materiala

A slabost – ta material ne nudi odličnega oprijema. Material je v bistvu celo drseč. Za kar je rešitev to je odlično za vse, ki se veliko znojijo, saj mokra, vlažna microfibra nudi odličen oprijem. Lahko površino joga blazine popršite z vodo in dosežete enak učinek. Oziroma, takrat ko maksimalno dovršeno izvajate jogijske položaje in vaše telo resnično dela trdo, potem tudi takšne joga blazine držijo.

Oziroma, v nekaterih praksah joge drsimo iz položaja v položaj. Praksa je tekoča. Pri takšnih praksah nam ta lastnost microfiber materiala pride še kako prav. A takšno prakso običajno lahko izvajajo izkušenejši.

Yoga Design Lab

Pri vsem tem, so še korak dlje šli pri Yoga Design Lab-u (YDL). Njihovi artikli so poleg že omenjene ekološke note in funkcionalnosti, še tako zelo lepi, da ne moremo odmakniti pogleda. Ustanovitelj YDL, je na jogijskih počitnicah na Bali-ju opazil koliko balasta je na trgu (tako ekološko spornega, nefunkcionalnega in tudi očem neprijaznega). Preselil se je na Bali in začel z delom. Preteklo je nekaj časa, da smo dobili YDL.

To so vrhunske joga blazine, katere jemljejo dih. Njihove barve so opazne in v hipu jih vzljubite. To je dodatni motivator, da joga blazino razgrnete še večkrat in vadite še pogosteje. A tudi njihove joga blazine zaradi površine iz microfiber materiala drsijo.

Nova joga blazina Yoga Design Lab Infinity je prinesla odličen oprijem in ekološko noto! Joga blazina iz kombinacije materialov (naravna guma in PU vlakna), katera ne drsi. V štirih čudovitih barvah, s čudovitim potiskom mandal za orientacijo in privlačen izgled. Kombinacija materialov nudi oprijem, če je mokra ali suha! Podobna izvedba joga blazine na trgu je tudi prvovrstna in prva takšna joga blazina na trgu – to so vrhunske Liforme joga blazine. Liforme uporablja takšen material in tudi potisk ali bolje nekakšen laserski odtis imata obe joga blazini (YDL in Liforme). In ponovno – pri YDL so ta laserski odtis naredili še posebno lep in privlačen.

YDL ni ostal le pri joga blazinah. Tudi njhovi pripomočki za jogo izstopajo po dizajnu. Omenimo naj le valj za jogo in ostale vadbe. Le malokatera blagovna znamka ima to v svoji ponudbi. In še ti so običajno neudobni in robustno narejeni. YDL valj za jogo jo oblazinjen z naravno gumo s čudovitim mandala vzorcem.

Odprl in raztegnil vam bo prsni koš, rame, hrbet, boke…napredek v pozah bo lažji in neboleč, brez zategovanja mišic.

Yoga Design Lab

Trend poskrbi, da gre razvoj še hitreje naprej.

Poskrbimo, da zaradi čudovitega izgleda joga blazino razgrnemo še pogosteje. In kljub temu, da nas tudi joga uči skromnosti, si pač v današnjem času ne moremo več zatiskati oči in si prigovarjati, da to ni pomembno. Konec koncev je trend poskrbel za takšno priljubljenost joge med širšo populacijo. In kaj je tu škodljivega? Joga je zdrava. Torej prakticirajmo jo. Na lep, kreativen, prijazen in čist način.

Naj bo vaš svet “design lab” oziroma vaš joga svet “Yoga Design Lab”

LIVE. BEAUTIFUL.

Več o Yoga Design Lab

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane