KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Darilni bon od 10 - 100 EUR

Na zalogi
SKU
BONSL

Darilni bon spletne trgovine Jogaline.si. Če nimate ideje, kaj bi podarili za darilo svojim prijateljem, ženi, možu, punci, fantu, sodelavki, sodelavcu, mami, sestri, bratu, imamo enkratno idejo za vas. Podarite jim darilni bon spletne trgovine Jogaline.si. Bon lahko vnovčite v spletni trgovini jogaline.si, ali pa v našem prodajno razstavnem salonu v Kranju. Na hrbtni strani ima bon prostor za vaše posvetilo.

Cena: 10,00 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Darilni bon spletne trgovine Jogaline.si. Če nimate ideje, kaj bi podarili za darilo svojim prijateljem, ženi, možu, punci, fantu, sodelavki, sodelavcu, mami, sestri, bratu, imamo enkratno idejo za vas. Podarite jim darilni bon spletne trgovine Jogaline.si

Kako naročim darilni bon spletne trgovine Jogaline.si?

Darilni bon naročite tako kot vsak drug izdelek v naši spletni trgovini ali v našem razstavno prodajnem salonu v Kranju. Na voljo so boni različnih vrednosti:

  • Vrednost bona za 10 €,
  • Vrednost bona za 20 €
  • Vrednost bona za 30 €,
  • Vrednost bona za 40 €,
  • Vrednost bona za 50 €,
  • Vrednost bona za 60 €,
  • Vrednost bona za 70 €,
  • Vrednost bona za 80 €,
  • Vrednost bona za 90 € in
  • Vrednost bona za 100 €.

1. Izberite vrsto darilnega bona: na voljo je tiskan bon, ki ga pošljemo po pošti ali bon v elektronski obliki PDF, ki vam ga pošljemo na elektonski naslov (e-mail).

2. Izberite želeno vrednost darilnega bona.

3. Ob oddaji naročila izberete še način plačila: po povzetju, s plačilno kartico, bančno nakazilo ali PayPal.

Če želite, da darilni bon pošljemo na domači naslov obdarjenca oz. obdarjenke, nas na to opozorite pri naročilu. To je možno samo, ko je darilni bon plačan po predračunu, plačilno kartico ali preko PayPal-a.
Darilni bon JogaLine

Primer darilnega bona JogaLine

Podarili so mi darilni bon Jogaline.si. Kako z njimi plačam naročilo na spletni strani Jogaline.si?

Enostavno si izberete želene artikle. Pod polje "Koda za popust" vnesete svojo unikatno kodo napisano na bonu in znesek se vam bo avtomatsko zmanjšal za vrednost vnešenega bona. Če je vrednost vašega naročila večja od vrednosti darilnega bona bo potrebno doplačati razliko.

Primer: 
Vrednost vašega naročila znaša 54,96 EUR. Vi imate darilni bon v vrednosti 50,00 EUR. Kodo bona vnesete v polje "Koda za popust". Sistem vam avtomatsko zmanjša znesek za plačilo za vrednost bona. Razliko v višini 4,96 EUR je potrebno doplačati. Doplačilo je možno: po povzetju, s kreditno kartico, s paypal-om ali bančnim nakazilom.

POMEMBNO: Pred zaključkom naročila, obvezno vpišite serijsko številko vašega darilnega bona v polje "Koda za popust". Vsak darilni bon je označen z unikatno serijsko številko! Če je vrednost vašega naročila manjša od vrednosti darilnih bonov, razlike ne izplačujemo ali vračamo denarja. Zato vam priporočamo, da dodate še kakšen izdelek iz naše spletne trgovine in tako v celoti izkoristite vrednost podarjenih darilnih bonov. V kolikor je znesek nakupa višji od 40 EUR, je dostava brezplačna.

Kje lahko koristim darilne bone?

Darilne bone Jogaline lahko koristite za nakupe v spletni trgovini www.jogaline.si in v našem razstavno prodajnem salonu na lokaciji Britof 27, 4000 Kranj.

Kako je s poštnino?

Če imetnik koristi darilni bon za nakup preko spletne trgovine Jogaline, ji poštnine NE zaračunamo, v kolikor je znesek naročila višji od 40€.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUBONSL
Teža (kg)0.001000
ZnamkaJogaLine

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane