KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Mizu

Poglej kot

Izdelki 1-24 od 35

24
 • 24
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Termo lonček Mizu V5 Coffee lid NEW
  Ocena:
  100%
  Cena: 34,16 € Običajna cena: 37,95 €
 2. Termo lonček Mizu Wine Tumbler
  Cena: 23,76 € Običajna cena: 27,95 €
 3. Lonček za kavo za na pot Tumbler 10 Mizu
  Cena: 23,76 € Običajna cena: 27,95 €
 4. Termo keramični lonček Mizu Wine Tumbler
  Cena: 22,36 € Običajna cena: 27,95 €
 5. Lonček za kavo, smoothie Tumbler 16, 450 ml
  Cena: 25,46 € Običajna cena: 29,95 €
 6. Slamica iz nerjavečega jekla
  Cena: 2,07 € Običajna cena: 2,95 €
 7. Jedilni pribor Mizu Outdoor
  Ocena:
  100%
  Cena: 14,36 €
 8. Jedilni pribor Urban Cutlery set
  Ocena:
  100%
  Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
 9. Manjša termovka Mizu V6, 570 ml
  Cena: 27,96 € Običajna cena: 34,95 €
 10. Termovka V7 Mizu, 650 ml
  Cena: 24,72 € Običajna cena: 44,95 €
 11. Termovka V8, 750 ml
  Ocena:
  100%
  Cena: 29,96 € Običajna cena: 39,95 €
 12. Termo čutara S4, 415 ml
  Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
Poglej kot

Izdelki 1-24 od 35

24
 • 24
 • Vse
na stran
Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj

Izberite izdelke za večkratno uporabo! Mizu čutare, termovke

Ustanovitelj MIZU Life je profesionalni deskar na snegu Jussi Oksanen, ki je iz želje po ohranjanju čiste narave in po zmanjševanju rabe plastike za enkratno uporabo, oblikoval visokokvalitetne in trpežne izdelke za pitje - čutare, termovke, lončki ter druge uporabne pripomočke – pribor, filter za vodo. Vsi so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega (kuhinjskega) jekla (glavni deli) in iz silikona/PP5/najlona (dodatki in manjši deli) - 100% brez BPA in brez toksičnih barvil. Vsi so primerni za reciklažo.

Njihova inovacija so prenosljivi filtri za vodo 360.  Edinstveni produkt z nano tehnologijo, ki se enostavno pritrdi na čutaro in omogoči pitno vodo iz jezer, rek ali drugih vodnih virov ter očisti 99.9% patogenih elementov v vodi (virusi, bakterije, paraziti, toksini). Podjetje poleg okolju prijaznih izdelkov namenja del dobička okoljevarstvenim organizacijam.

ENJOY THE JOURNEY, LEAVE NOTHING BEHIND

Uživajte v življenju, pojdite naprej, zrite v prihodnost, odkrivajte nove poti in poskrbite, da preteklost ne hodi za vami. “Počistite” svoje stvari, tako tiste neoprejemljive kot povsem dobesedno – počistite vse smeti. Pravzaprav je precej težko zgornji slogan pravilno zapisati v slovenščini, a verjetno ga razumete. Vsak malce drugače, kar je povsem v redu. Preprost slogan, kateri pa pove tako veliko!

Mizu čutare, termovke, jedilni pribor, lončki, filtri za vodo

MIZU

Zato je gonilni slogan znamke Mizu veliko več kot le slogan. Poganja naprej podjetje in vse vključene. Tudi nas, ki smo v letu 2019 postali del njihove družine in predstavljamo njihove ideje in produkte na naših tleh. Na preprost način nas opominjajo, da je mogoče porabo plastike močno zmanjšati.Vsak izdelek v liniji izdelkov Mizu je zasnovan tako, da ponuja večkratno uporabo za izdelke, katere imamo običajno za enkratno uporabo!

Pri Mizu-ju so sredotočeni na osnovni vzrok težave. Zavzemajo se za zmanjšanje proizvodnje izdelkov za enkratno uporabo. Nudijo nam kakovostne in izjemno oblikovane izdelke za večkratno uporabo. Najbolj „zeleni“ modni dodatek, home decor! Poleg tega so tesno povezani z mnogimi organizacijami, fundacijami za čistejšo prihodnost.

Mizu sodeluje, podpira in donira organizacijam na področju ekologije. Nekatere neposredno delujejo na področju ohranjanja narave, predvsem oceanov, morij, rek,... druge organizacije preko izobraževanj poizkušajo dvigniti zavedanje o pomembnosti čistega okolja.

Mizu je osredotočen na osnovni vzrok težave, ki se zavzema za zmanjšanje začetne proizvodnje izdelkov za enkratno uporabo z zagotavljanjem kakovostnih in lepo oblikovanih alternativ.
Prihodnost se začne tukaj!

Fundacija surferja Rob Machado je osredotočena na izobraževanju otrok o problematiki plastike v oceanih. Stremijo k tem, da bi mladi videli, da imajo možnost in moč prispevati k zmanjšanju plastike v okolju. Spodbuja trajnostne odločitve, v domačem okolju in majhnih skupnostih. Od pridelave domače hrane na domačem vrtu pa do čiščenja oceanov. Tudi majhni koraki so pomembni in na koncu prav ti naredijo veliko.

Podobno deluje organizacija priznane SUP prvakine Sonni Honscheid in projekta Trash Hero. Zmanjšatje odpadke, poskrbite za reciklažo in zmanjšajte porabo plasite. Veliko lahko naredimo sami!
Na seznamu so še: Waves for Water, Charity Water, Give Clean Water, SIMA in Wildcoast. Ter seveda: 1% FOR THE PLANET!

Organizacijo 1% FOR THE PLANET sta leta 2002 ustanovila Yvon Chouinard, ustanovitelj Patagonije, in Craig Mathews, ustanovitelj Blue Ribbon Flies. Danes je ta organizacija mreža več kot 1400 podjetij, z več sto posameznimi člani in tisoč neprofitnimi partnerji v več kot 60 državah. Je globalno gibanje, ki navdihuje podjetja in posameznike, da podpirajo okoljske rešitve z letnim članstvom in vsakodnevnimi akcijami. Organizacija svetuje pri načrtovanju strategij, iskanju donacij in samimi donacijami. Več kot 225 milijonov dolarjev je bilo podarjenih / namenjenih za okoljske neprofitne organizacije.

Vizija – vsi skupaj za naš planet.
Misija – mi prispevamo denar in „pametna“ podjetja, za pametna dejanja.

Majhni koraki so tisti, ki štejejo. In prav vsak izmed nas lahko prispeva k čistejšemu okolju. Preverite kako lahko prav vsak dan prispevate tudi sami!

Mizu izdelki za boljši jutri

Jedilni pribor

Priročno shranjen v majhni neoprenski vrečici je lahko vedno z nami. Prav v vsaki torbici je prostor zanj. Tako lahko uživamo v obroku s pravim jedilnim priborom iz vrhunskega kuhinjskega jekla. Luksuznega izgled, seveda. Priloženi sta še paličici za užitke v azijski kuhinji. Pika na i je slamica iz kuhinjskega jekla in silikona. Ko ob večeru uživate v koktailu na mestni ulici – bodite zvezde in natakarju recite, da ne potrebujete plastične slamice – imate pri roki ekološko čisto in po izgledu trendy slamico.

Čutare in termoske

različnih volumnov, oblik in barv. Zagotovo prav vsak najde svojo najljubšo.

 • Serija M nam ponudi “single wall” čutare - lahke, trpežne čutare. Serija S s termo čutarama, kateri slovita po svoji dovršeni, minimalistični obliki, in odličnim izolativnim lastnostim – manj je več!Najbolj prodajani sta M8 (800 ml) in M5 (530 ml). In Čutara za vodo s pokrovčkom M9 820 ml za uporabo s filtrom.
 • Serija S je vitka in elegantna. Termo čutari S6 (610 ml) in S4 (415 ml) poleg izjemnih izolativnih lastnosti nudita najlepši dizajn. Preprosti, v super barvah, zanjo in zanj!
 • Serija V nam nudi termo čutari V8 (750 ml) in V6 (570 ml) v povsem jekleni izvedbi – tudi pokrovček je v celoti iz kuhinjskega jekla in nekaj ostalih modelov s širšo odprtino, zaradi česar nam lahko manjše čutare služijo tudi kot posoda za hrano. Največja V20 ima volumen za 6 manjših piv in je priljubljena na poletnih piknikih.

Pri čutarah s širokim vratom lahko menjate pokrovčke. Lahko imate pokrovček na slamico, s katerim je kompatibilen tudi filter za vodo. Jekleni pokrovček se izkaže super, ko potrebujemo termosko večjega volumna ali ko termovsko uporabljamo kot posodo za hrano. Pri manjših termovskah je priročen „coffee“ pokrovček in z njim dobimo lonček za na pot.

Lončki za na pot

Pri Mizu-ju je velik porast uporabe lončkov. Tumblerji so nepogrešlivi kos za vse, ki ne morete brez kave na poti (ste že kdaj pomislili, koliko lončkov za kavo iz bencinskih servisov ste porabili), ki ne morete začeti jutra brez smoothie napitka. Wine cup z volumnom 500ml je najbolj fantastičen kozarec za vino v kampu – okus vina kot si vino zasluži, oblika katera paše v roko in katera je popolna paša za oči. Ob jutrih pa se Wine cup prelevi v trendy lonček za kosmiče.

Camp cup so lončki z ročajem in pokrovčkom, so termo izolativni in super za kavo, čaj, kakav. Preprosta oblika in popolna funkcionalnost sta prepričala mnoge popotnike in ljubitelje kampiranja. V tej liniji ne smemo pozabiti Paty cup lončkov – preproste lončke iz jekla, super ugodne cene. Največkrat videne potiskane z logoti priznanjih znamk in festivalov. Kaj je lepši spominek iz festivala ali zabave kot kvaliteten lonček, katerega bomo uporabljali še na leta in leta, hkrati pili pravo pijačo s pravim okusom in se spominjali lepih trenutkov z zabav s prijatelji.

Filter za vodo Mizu

Nekaj povsem „norega“ sta Mizu filtra! Nikoli več vam ne bo potrebno kupiti plastenke z vodo. Nikoli več vam ne bo potrebno nositi težak nahrbtnik z zalogami vode. Nikoli več vam ne bo potrebno biti v skrbeh, kje je naslednja trgovina, da si kupite plastenko z vodo. Ali pa si beliti glave, ko potujete po daljnih deželah ali ste v trgovini, restavraciji dobili pravo, originalno zapečateno vodo.

Sedaj lahko pijete prav vsako vodo! Mizu Everyday filter za vodo nam odstrani 99,999% kontaminentev, ki se prenašajo po vodi, vključno z bakterijami.

Mizu Advanture filter za vodo nam odstrani 99,999% kontaminentev, ki se prenašajo po vodi, vključno z bakterijami in virusi. Z Mizu filtrom si lahko privoščite prav vsako reko, potok, jezero, vsako umazano lužo,....

Odslej je pitna voda vedno pri roki!

Choose to reuse

Več o Mizu

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane