JESENSKI POPUSTI do -50%

Plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun Samana d.o.o. (po ponudbi / predračunu),
  • kartice MasterCard, Visa
  • z plačilom preko Paypal-a

Pri izbiri plačila »z gotovino ob prevzemu« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Dostavljalec GLS ne zaračuna dodatno provizijo za plačilo s posebno položnico. Pri izbiri »z nakazilom na račun Samana d.o.o.« vam bomo poslali predračun na vaš elektronski naslov. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Podatki o plačilu na Samanin račun:

Banka:
Nova NKBM d.d.
Ulica Vita Kraigherja 4
2000 Maribor
Slovenija

SWIFT koda:KBMASI2X
IBAN koda:SI56 0400 1004 9001 673

Podjetje:
Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj,
Slovenija

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kljub dnevnemu ažuriranju in kontroli točnosti podatkov, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa ali pa ponudil drugo ustrezno rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Odstop od nakupa, vračilo blaga

Kupec lahko brez stroškov prekliče še neodpremljeno in že oddano naročilo na elektronski naslov info@jogaline.si. Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Več o tem si poglejte na strani Vračilo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte:

Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenija 46.247352 14.361556

Tel.: 040 728 330, pon. – pet. 8:00 – 15:00
Tel.: 04 20 14 878
E-mail:info@samana.si


Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte:

Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenia - EU

Tel.: 040 728 330
pon. – pet. 8:00 – 15:00
E-mail: info@jogaline.si

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane