KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Prstani

Poglej kot

6 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Prstani Pura Vida

Prstani so vrsta nakita, ki se običajno nosi na prstih, lahko pa jih nosite tudi na drugih delih telesa, kot so prsti na nogah ali ušesa. Prstani so okrogle oblike in običajno sestavljeni iz traku ali obroča, ki obkroža prst, na vrhu pa je nameščen okrasni element ali kamen. Prstani so lahko izdelani iz različnih materialov, vključno s plemenitimi kovinami, kot so zlato, srebro in platina, ter dragih kamnov, diamantov in drugih dragih ali poldragih kamnov.

Večina Pura Vida prstanov je emajliranih, kar zagotavlja odpornost in sijaj. Emajl je postopek obdelave s steklenim prahom in visoko temperaturo. Je premaz iz steklenega prahu. Artikel posujejo s steklenim prahom, ga segrejejo od 800 do 900 stopinj, prah se stopi, ob ohlajanju se strdi in nastane sijoča, gladka, kemično odporna in vzdržljiva glazura. Artikel z emajlom je odporen na UV žarke, barva ne zbledi.

Katera velikost prstana je za vas pravšnja? Kako izmeriti?

Vzemite šivilski meter in izmerite obseg predela prsta, kjer boste nosili prstan. Če je vaš obseg prsta med dvema velikostma, izberite večjo velikost.

Pura Vida nakit je izdelan ročno. Zato se lahko dimenzije nekoliko razlikujejo od kosa do kosa.

Prstani imajo lahko različne namene, od povsem okrasnih do simboličnih ali funkcionalnih. Pogosto jih dajejo kot darila ob pomembnih priložnostih, kot so zaroke, poroke, diplome ali obletnice. Na splošno so prstani brezčasen in vsestranski kos nakita, ki lahko doda eleganco, osebnost in pomen vsaki obleki ali priložnosti.

Pura Vida ročno izdelan nakit

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane